A 47 éves Németh Kristóf harmadszorra is apa lesz: felesége babapocakja már szépen gömbölyödik

Németh Kristóf és felsége mindig is nagy családot szerettek volna.

Németh Kristóf harmadik gyereke
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Németh Kristóf 47 évesen harmadjára is apa lesz: a színész feleségének babapocakja már olyan nagy, hogy nem lehet rejtegetni. 

A Barátok közt, a Drága örökösök és a Keresztanyu sztárja először a Story magazinnak mesélt arról, hogy bővül a családjuk. 

Németh Kristóf harmadik gyereke

Németh Kristófnak az előző házasságából született fia, Lóci, már 15 éves, és a második feleségétől született kisfia, Levente három és fél éves Levente. Zitával 2018 karácsonyán, két együtt töltött év után, titokban házasodtak össze. 2019 júniusában jelentették be, hogy gyermekük lesz, aki novemberben látta meg a napvilágot. 

- Habár nem egy édesanyától születtek, a mi kis patchworkcsaládunkban Lóci és Levente nagyon jó testvérek. A kicsi bálványozza a bátyját, aki gondoskodó szeretettel fordul az öccse felé. Zitával mindig is nagy családról álmodtunk, mert mindkettőnk számára a család, a gyermek a legnagyobb érték.

A szülők három év korkülönbséget mindenképpen szerettek volna, hogy Levente kicsit önállósodjon, örömmel fogadjon egy kis testvért. A fiúcska már azelőtt megérezte, hogy az édesanyja babát vár, mielőtt az terhességi tesztet csináltatott volna. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A színész szerint minden álmuk valóra vált: az esküvőjük után megszületett a közös gyermekük, egy évvel ezelőtt elkészült a házuk Szentendrén, ahol szinte szomszédok Zita testvérével. A felesége arról álmodott, hogy testvérével a gyerekeik együtt nőnek fel: Zsuzsinak már van két gyermeke, s most Németh Kristóf feleségével egyszerre várandósak. 

nemeth-kristof
Fotó: RTL Klub/Keresztanyu

- 47 éves vagyok, és biztos vagyok benne, hogy most egy vadonatúj élet kezdődik számunkra, de nem félünk a változástól, hanem kifejezetten várjuk azt az új ritmust, amit a harmadik gyermekem érkezése hoz - vallotta be a sztárapuka. 

Németh Kristóf álomotthona

Németh Kristóf álomotthonában minden van, amire egy család vágyik. Ráadásul az elhelyezkedése is kiváló, a hálószobából mesés a kilátás a Dunakanyarra - ezt is láthatod képes összeállításunkban. 

Íme Németh Kristóf új álomotthona: hatalmas házba költözött Szentendrén a családjával

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük