Fresh Viki 43 évesen vár babát: már ilyen gömbölyű a pocakja

Fresh Viki tavaszra várja második gyermekét. Gyönyörű fotón mutatta meg, milyen sugárzóan szép kismama.

Fresh Viki babapocakos fotója
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Fresh Viki éppen Mikulás napján lepte meg a követőit a nagy bejelentéssel, hogy második gyermekét hordja a szíve alatt. 

"Nagyon várunk...Boldogság, izgalom, hangolódás. Hihetetlen, négyen leszünk hamarosan. Annyi mindent lehetne írni, de már kijöttem a gyakorlatból" - írta aznapi posztjában.

Fresh Viki babapocakos fotója

December közepén újabb babapocakos képet tett ki. Ezen egy lazacszínű, testhezálló ruhában mutatta meg, milyen sugárzóan szép kismama. A felvétel másik különlegessége pedig, hogy nem egyedül, hanem ötéves kisfiával szerepel rajta.

Samu tündérien simogatta édesanyja pocakját. Kiderült, ez mindennapos nála, mióta megtudta, hogy kis testvére fog születni, lázban ég, puszilgatja anyukája hasát, és énekel neki.

Édesanyja a Reggeli vendégeként mesélt részletesebben minderről: elmondta, hogyan éli meg második várandósságát, illetve a születendő babáról is felfedett némi információt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Bár egyelőre sem a nemét, sem a nevét nem akarja elárulni, annyit megosztott a nézőkkel, hogy tavaszra várják a kicsit. Férjével tervezték a második gyerkőcöt, és az öt év korkülönbség is tudatos volt a testvérek között.

vik
Fotó: RTL/Reggeli

- Pont így jó, mert korábban én nem annyira akartam, illetve hullámzó volt, de nem volt bennem az az igazi akarás. Élveztem az időt így hárman, de aztán megjött az elhatározás.

A testvérféltékenységről is szó esett az adásban. Fresh Viki ennek a nyomát sem látja Samun.

- Nagyon örül, ezen meglepődtem, tényleg teljesen pozitív, reméljük, hogy így is marad, amikor majd megérkezik kis tesó. 

Kulcsár Edina babapocakja

Kulcsár Edina babapocakja sokat nőtt, amióta bejelentette, hogy G.w.M.-mel közös gyermekük születik. A rapper friss fotója nagy sikert aratott, az Instagramján már fél nap alatt több mint 30 ezer lájkot kapott.

Kulcsár Edina babapocakja már ekkora: a testhezálló ruhában szépen gömbölyödik

G.w.M. az Instagram-oldalán nemcsak a Kulcsár Edináról készült tetoválását mutatta meg, hanem szerelme babapocakját is.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük