Íme Németh Kristóf új álomotthona: hatalmas házba költözött Szentendrén a családjával

Németh Kristóf és felesége másfél év várakozás után végre beköltözhetett a hatalmas, kétszintes családi házba.

németh-kristóf-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Németh Kristóf saját bevallása szerint boldogabb nem is lehetne. A karrierje szárnyal, a nézők imádják a Keresztanyu Bárány Jóskájaként. A magánéletét is a legnagyobb harmónia jellemzi: a 2021-es karácsonyt már abban a hatalmas, szentendrei házban ünnepelheti a családjával, amelynek munkálatai másfél évvel ezelőtt kezdődtek.

Az álomotthont párjával, Zitával közösen tervezték meg, a kivitelezést pedig a színész apósára bízták. Megérte a hosszú várakozás, a családi fészek éppen olyan lett, mint amire mindig is vágytak.

Németh Kristóf álomotthona

A kétszintes épületben hatalmas nappali található, amelyből a szintén óriási konyhába jutunk. Ez a helyiség különösen fontos lett Németh Kristóf számára, hiszen A Konyhafőnök VIP óta rendszeresen ragad fakanalat, és kápráztatja el a szeretteit a műsorban tanult fogásokkal. Az is fontos szempont volt számukra, hogy elegendő tárolóhely álljon rendelkezésre, illetve nagyon szerettek volna egy saját szaunát, hiszen mindketten imádnak wellnessezni. Ezt végül az emeleten található hálószobában alakították ki.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Ha az ember rendszeresen szaunázik, annak nagyon komoly egészségmegőrző hatása van. Egy-egy nehéz nap után le tudunk itt lazulni. Jólesik bemenni a 90 fokba egy 12 órás forgatási nap után, az embernek még a gondolatait is átgőzöli a szauna - magyarázta a Fókuszban.

Németh Kristóf álomotthonában minden van, amire egy család vágyik. Ráadásul az elhelyezkedése is kiváló, a hálószobából mesés a kilátás a Dunakanyarra - ezt is láthatod képes összefoglalónkban. 

Cover-fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük