Stohl Luca babát vár: az ATV híradósa a nyárra várja első gyermekét
Stohl Luca, az ATV híradósa első gyermekével várandós, a babát férjével nyárra várják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Stohl Luca babát vár: ezt az ATV Híradó műsorvezetője árulta el a Naphire.hu oldalnak, hogy első gyermekével várandós. 

2016 óta dolgozik a médiában, 2022 májusában csatlakozott az ATV csapatához, és azt tervezi, hogy továbbra is vezeti a híradót, ez olyan műfaj, amiben a várandósság semmiben nem korlátozza. 

Stohl Luca terhes

A harmincéves sztár kilenc éve él boldog párkapcsolatban, párjával másfél évvel ezelőtt, 2021 őszén tartotta esküvőjét. Tervezték a családalapítást, de nem gondolták, hogy a baba ilyen hamar megfogan. 

stohl-luca
Fotó: ATV

- Nyárra várjuk az első gyermekünket, nagyon boldogok vagyunk. (…) A híradó olyan műfaj, amiben gyakorlatilag a szülésig folytathatom a munkát. Akkor fogok visszatérni, ha a család, a kicsi és én is úgy érzem, hogy itt az idő. Bízom benne, hogy nem kell sokáig nélkülözniük majd a nézőknek és a csatornának sem - nyilatkozta Stohl Luca, akinek gyermeke híres apja ötödik gyermekének játszópajtása lehet. 

Stohl Luca a színész-műsorvezető legidősebb gyermeke, ő és húga, Rebeka Stohl András első házasságában születtek. Az 55 éves sztárt élettársa egy lánnyal és egy fiúval ajándékozta meg, Franciska 14, Andriska nyolcéves. A második házasságában tavaly júliusban látta meg a napvilágot Bella Julianna lánya. Stohl András legkisebb gyermeke és az első unokája között csak egy év lesz a korkülönbség. 

Stohl András lánya, Rebeka

Stohl András három kapcsolatából öt gyermek született. Első felesége két lánnyal ajándékozta meg, akik már mindketten felnőttek. A harmincéves Stohl Luca édesapja nyomdokaiba lépve a képernyőn találta meg a hivatását, 25 esztendős húga, Rebeka viszont egy teljesen más utat választott.

Ezt is szeretjük