Stohl András középső lánya gyönyörű nő: meglepődsz, a 25 éves Rebeka mivel foglalkozik
Stohl András 25 éves lánya teljesen más szakmában találta meg a jövőjét, mint édesapja és hírolvasó nővére.

stohl-andrás-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Stohl András három kapcsolatából öt gyermek született. Első felesége két lánnyal ajándékozta meg, akik már mindketten felnőttek. A harmincéves Stohl Luca édesapja nyomdokaiba lépve a képernyőn találta meg a hivatását, 25 esztendős húga, Rebeka viszont egy teljesen más utat választott.

Stohl Rebeka nem a kamera előtt, hanem a kávézópult mögött lelt rá álmai munkájára. Üzletvezetőként és felszolgálóként dolgozik a Külvárosi Kávézó nevű helyen, ami az egyik meghatározó helyszíne volt a gyermekkorának.

Stohl András lányának kávézója

A kávéház 1994-ben épült, korábbi tulajdonosa, Borbély László közeli barátságot ápolt a Kossuth-díjas operatőrrel, Ragályi Elemérrel, de számos más művészember és világsztár megfordult itt, például Robin Williams, Larry Hagman és Whoopi Goldberg is betértek - az ott-tartózkodásuk emlékét pedig a mai napig képek őrzik a falakon.

stohl-rebeka-1
Fotó: Videa/Metropol

Stohl Rebeka családja szintén törzsvendégnek számított. A fiatal nő a mai napig élénken emlékszik az alkalmakra, amikor ott jártak együtt.

- Nagyon pici voltam, mikor ide jártunk régen, de sok mindenre emlékszem: ahogy nővéremmel meg anyuékkal jöttünk ide, arra, hol ültem... Rengeteg emlékem van a finom ételekről és a kedves itt dolgozókról - mesélte el a Metropol interjújában.

A cikk az ajánló után folytatódik

A tulajdonosokkal együtt reggeltől estig a kávéházban dolgozik, közös céljuk, hogy visszahozzák ugyanazt a miliőt, amelyet ő maga is megtapasztalt gyerekként, valamint, hogy megtartsák a hely klasszikus, a régi korokat idéző stílusát.

stohl-rebeka-2
Fotó: Videa/Metropol

- Anyukám minden reggel itt kávézik nálam, megeszi a kis croissant-ját, megissza a presszókávéját, apu pedig, amikor ideje engedi, bejön. A nevelőapukám is mindig itt van, nagyon aranyosak, mindig biztatnak, és azt mondják, nagyon büszkék.

Bereczki Zoltán és Bata Éva lánya

Bereczki Zoltán és Bata Éva kislánya augusztus 8-án lett egyéves. Flóra érkezése mindkettejük életét megváltoztatta, számukra ő a világ közepe.

Cover-fotó: TV2/Dancing with the Stars

Ezt is szeretjük