Nagy Ervin apa-lánya fotót posztolt: Lola arcát nem sokszor láthatjuk

Nagy Ervin szívmelengető közös képet tett ki 12 éves lányáról a lánygyermekek világnapja alkalmából.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Október 11-e a lánygyermekek nemzetközi világnapja, ezen a napon minden lányos szülő gyermekét ünnepli. Sok hazai sztár sem felejtette el ezt a különleges eseményt, a közösségi médiában emlékeztek meg róla.

Nagy Ervin is így tett, apa-lánya képet posztolt 12 éves gyermekével. Esetében ez külön kuriózumnak számít, nem jellemző rá, hogy Lolát sokszor megmutatná a nagyközönségnek.

Nagy Ervin és lánya

Ha mégis posztol róla egy-egy fotót, inkább olyanokat szokott, amelyen a kamaszt hátulról fotózták, vagy nem látszódik az arca. Ezúttal viszont tökéletesen kivehetők Lola bájos vonásai a friss szelfin.

„Én tündérem, világ legszebb virága...” - írta a büszke apuka a felvételhez.

A közös kép nagy sikert aratott az Instagramon, többen nem tudták szó nélkül hagyni, mennyire örülnek, hogy láthatják Lolát. Ki azt vette észre, milyen sokat nőtt, változott az utóbbi időben, másoknak az szúrt szemet, apukájával mennyire hasonlítanak.

„Le sem tagadhatnád! Nagyon szép kishölgy!”

„Tiszta Apukájaaaa”

„Milyen szép hölgy lett!” - lelkendeztek a kommentelők.

Megszülettek Nagy Ervin és Borbély Alexandra ikrei

Megszülettek Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikrei: a gólyahírt a színész osztotta meg péntek este az Instagram-oldalán. A színésznő július elsején még azt mondta a Reggeliben, hogy a babákat decemberre várják.

Megszülettek Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikrei: gyönyörű nevet kaptak

Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikrei szerdán születtek meg, de a színész csak tegnap tudatta.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük