Deutsch Anita és Kinizsi Ottó idősebbik lánya igéző szemű szépség: Emma tiszta anyja
Deutsch Anita és Kinizsi Ottó 17 éves lánya az édesanyjára ütött.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó azon sztárok táborát erősíti, akik nagyon óvják gyermekeiket a rivaldafénytől és a közösségi média káros hatásaitól. 

Azért, hogy ne sérüljenek, csak ritka alkalmakkor mutatják meg őket, Emmáról és Hanniról általában olyan képeket töltenek fel, amelyeken az arcukat nem lehet látni. 

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó lánya, Emma

Épp ezért különleges, hogy nagyobbik lányuk vonásait ezúttal, ha nem is egészben, de megmutatták. Emma úgy készített szelfit az édesanyjával, hogy a közös fotón látszódik, igéző tekintetét tőle örökölte.

A Barátok közt egykori szereplői szerelmének történetét akár egy hollywoodi forgatókönyvíró is kitalálhatta volna. 2001-ben a sorozatban találtak egymásra, esküvőjüket három évvel később tartották meg, és a családalapítás sem váratott sokat magára: Emma 2005-ben, Hanni 2010-ben jött a világra.

Bár nem sűrűn láthatjuk gyermekeiket, amikor családi fotót posztolnak, mindig számíthatnak a követőik dicséretére. Emma friss képe mellett is megjegyezték, milyen szép tinédzser lett.

Szulák Andrea lánya

Szulák Andrea nem csupán a karrierjére lehet büszke, van egy gyönyörű kamasz lánya, a 15 éves Gyarmati Rozina, aki külsőre nagyon hasonlít az anyukájára, ám belsőre egészen más. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük