Deutsch Anita és Kinizsi Ottó idősebbik lánya igéző szemű szépség: Emma tiszta anyja

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó 17 éves lánya az édesanyjára ütött.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó azon sztárok táborát erősíti, akik nagyon óvják gyermekeiket a rivaldafénytől és a közösségi média káros hatásaitól. 

Azért, hogy ne sérüljenek, csak ritka alkalmakkor mutatják meg őket, Emmáról és Hanniról általában olyan képeket töltenek fel, amelyeken az arcukat nem lehet látni. 

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó lánya, Emma

Épp ezért különleges, hogy nagyobbik lányuk vonásait ezúttal, ha nem is egészben, de megmutatták. Emma úgy készített szelfit az édesanyjával, hogy a közös fotón látszódik, igéző tekintetét tőle örökölte.

A Barátok közt egykori szereplői szerelmének történetét akár egy hollywoodi forgatókönyvíró is kitalálhatta volna. 2001-ben a sorozatban találtak egymásra, esküvőjüket három évvel később tartották meg, és a családalapítás sem váratott sokat magára: Emma 2005-ben, Hanni 2010-ben jött a világra.

Bár nem sűrűn láthatjuk gyermekeiket, amikor családi fotót posztolnak, mindig számíthatnak a követőik dicséretére. Emma friss képe mellett is megjegyezték, milyen szép tinédzser lett.

Szulák Andrea lánya

Szulák Andrea nem csupán a karrierjére lehet büszke, van egy gyönyörű kamasz lánya, a 15 éves Gyarmati Rozina, aki külsőre nagyon hasonlít az anyukájára, ám belsőre egészen más. 

Szulák Andrea tinédzser lányával a címlapon: Rozina szép, mint az anyja

Szulák Andrea lánya, a 15 éves Rozina külsőre nagyon hasonlít az anyukájára, ám belsőre egészen más.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük