Szulák Andrea tinédzser lányával a címlapon: Rozina szép, mint az anyja

Szulák Andrea lánya, a 15 éves Rozina külsőre nagyon hasonlít az anyukájára, ám belsőre egészen más.

szulak-andrea-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szulák Andrea a ’80-as évek óta a rivaldafényben éli az életét. Színésznőként, énekesnőként és műsorvezetőként is imádja a közönség, egyelőre pedig nem szeretne visszavonulni. 

Nem csupán a karrierjére lehet büszke, van egy gyönyörű kamasz lánya, a 15 éves Gyarmati Rozina, aki külsőre nagyon hasonlít az anyukájára, ám belsőre egészen más. 

Szulák Andrea gyereke

Szulák Andrea és lánya, Rozina kapcsolata a kamaszkorral sem romlott meg, még mindig nagyon közel állnak egymáshoz. A színésznő egyedül neveli gyermekét, nagyon különleges anya-lánya viszony az övék. 

 - Nagyon vagány, nem az a gáz típusú szülő, sosem éget le. Szinte mindent tud rólam, és ezzel még véletlenül sem él vissza. Megbízható, jó tanácsokat ad, de tud csöndben maradni is. Csak akkor szigorú, ha az tényleg indokolt. Olyankor belátó vagyok, és hallgatok rá, mert tudom, ha valamit nem enged, annak komoly oka van. Esténként nagyon szeretek vele beszélgetni. Ha bármi nyugtalanít vagy bánt, rögtön hozzá fordulok. Eléggé stresszelős típus vagyok, és ő józan érvekkel vagy a saját tapasztalataival mindig megnyugtat. Hálás vagyok a sorsnak, hogy ő az édesanyám - mesélte Rozina a Meglepetés magazinban édesanyjáról.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Beleszületett a szakmámba, ezt természetesen kezeltük. Ennek ellenére Rozina teljesen normális, se színész, se énekes nem akar lenni. Pontosan tudja, az, hogy ismert anyukája van, nem előny, nem hátrány, hanem egy állapot. Ha igazán jó barátokat szeretne, ez nem lehet szempont, mert ne miattam, hanem saját jogon szeressék, értékeljék őt - árulta el Szulák Andrea, aki hozzátette, lánya személyisége egészen más, mint az övé, és soha nem is akart belőle kicsi „klónt” nevelni. 

Gyarmati Rozina egyelőre a tanulásra fókuszál, most úgy tűnik, nem fogja követni híres anyukáját a pályán. Más dolgok érdeklik, mint például a média és a kommunikáció világa. Szulák Andrea fiatalon külföldön dolgozott tánczenészként, ebben részben lánya is követné: szeretné megtapasztalni, milyen külföldön boldogulni. 

- Érettségi után média- és kommunikáció szakon szeretnék tovább tanulni, és szívesen kipróbálnám magam külföldön is - árulta el a tini, akit Szulák Andrea bátorít is tervei megvalósítására. 

Gesztesi Panka a Daalarna-divatbemutatón

Gesztesi Panka nemcsak szép, hanem magas, karcsú, ideális modellalkat, így nem csoda, hogy a szépségipar is felfedezte magának. Liptai Claudia és Gesztesi Panka lányát a Daalarna is kifutómodelljének választotta, májusban a magyar divatmárka rendhagyó divatbemutatóján vehetett részt. 

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük