Gesztesi Panka Daalarna estélyiben vonult a kifutón: Liptai Claudia lánya gyönyörű modell lett

Liptai Claudia lánya, Gesztesi Panka is kifutóra lépett a Daalarna éves divatbemutatóján.

Gesztesi Panka a Daalarna divatbemutatón
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gesztesi Panka nemcsak szép, hanem magas, karcsú, ideális modellalkat, így nem csoda, hogy a szépségipar is felfedezte magának. 

Liptai Claudia és Gesztesi Károly lányát a Daalarna is kifutómodelljének választotta, a magyar divatmárka rendhagyó divatbemutatóján vehetett részt. 

Gesztesi Panka a Daalarna-divatbemutatón

A Benes Anita nevével fémjelzett Daalarna idén ünnepli fennállásának húszéves évfordulóját, ezért a szokásosnál is különlegesebb bemutatóval és extra meglepetésekkel készült a márka az eseményre. A Daalarna-bemutatók történetében először szabad téren zajlott a show egy kötetlen, fesztiválhangulatú eseményen a Millenárison található Széllkapu Parkban: 2500 vendég, 67 modell, 80 ruha, egy közel 300 méteres pink kifutó és 200 ember, akik hónapok óta azon dolgoztak, hogy az esemény megvalósulhasson.

Az idei bemutató abban is különbözött a korábbiaktól, hogy ezúttal nem egyetlen kollekciót láthatott a közönség, hanem egy Benes Anita által válogatott gyűjteményt, amely az elmúlt évek ikonikus Daalarna ruháit is tartalmazta a FOLK, RHAPSODY, BUDAPEST, MIRROR, RUSH és IDYLL kollekciókból. Ezen túl a legújabb, TIMELESS kollekció darabjait, valamint kimondottan erre az alkalomra tervezett pink, lila, vörös és más élénk színekben pompázó, futurisztikus hangulatú ruhákat is felvonultattak.

Gesztesi Panka a Daalarna egyik alkalmi ruhájában vonta magára a figyelmet a kifutón. Nem ez az első alkalom, hogy egy Benes Anita által megálmodott, mesés kreációt viselt. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Cover-fotó: RTL II/NőComment!, Daalarna

Ezt is szeretjük