Várkonyi Andrea szexin dekoltált estélyiben vezette a gálaműsort: a kék kreációban lélegzetelállító volt

Várkonyi Andrea vezette Stohl András mellett a TV2 Neked énekelek című gálaműsorát április 9-én.

várkonyi-andrea-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andrea mesés estélyiben vezette Stohl Andrással a Neked énekelek című gálaműsort, amelyet a TV2 immár harmadszorra tűzött műsorára. 

2020-ban különböző jótékonysági szervezetek javára gyűjtöttek a produkcióval, 2021-ben a koronavírus árváinak, 2022-ben 74 millió 885 ezer 731 forint jött össze a nézők támogatásával az Ukrajnából menekülők javára.

Várkonyi Andrea a Neked énekelek című műsorban

Mint eddig minden esztendőben, az estet ismét az emelkedett hangulat itatta át. Ennek megfelelően mind a fellépő hírességek, mind a műsorvezetők elegáns öltözékekbe bújtak. Az esemény háziasszonya, Várkonyi Andrea Merő Péter-kreációban konferálta fel az énekeseket: egy földig érő, kék alapon mintás ruhában pompázott. A hosszú, fodrokban végződő szoknyarész hercegnősség, a szexi dekoltázs nőiessé tette a tévés megjelenését.

A kommentelők sem tudták szó nélkül hagyni, milyen gyönyörűen festett. Volt, aki azt jegyezte meg, a ruhaköltemény árnyalata remekül ment szőke hajához, mások a lélegzetelállító szóval jellemezték a külsejét.

Várkonyi Andreát nem most láthattuk először csodaszép estélyiben. Képes összeállításunkban megnézheted a Neked énekelekben viselt ruháját, valamint az előző évek kedvenc kreációiban is megmutatjuk.

Ezt is szeretjük