Dallos Bogi álomszép estélyibe bújt a Glamour-gálán: virágba borult tavasztündérnek öltözött

Dallos Bogi viselte a 2022-es Glamour Women of The Year egyik legszebb estélyi ruháját - fotókon a gála gyönyörű kreációi.

Glamour-gála 2022 legszebb ruhái
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A 2022-es Glamour Women of the Year gálán szerda este hat kategória jelöltjeit díjazták. Az esten nemcsak a jelöltek és a nyertesek, hanem számos ismert sztár is tiszteletét tette. Dallos Bogi énekesnőt ugyan idén nem jelölték, de ő viselte a díjátadó egyik legszebb estélyi ruháját.  

Az év színésznője kategória nyertesének Tenki Rékát, az év énekesnőjének Tóth Andit szavazták meg az olvasók. Idén ismét megválasztották az év közösségimédia-sztárját, a díjat Sápi Vivien vihette haza, az év vállalkozója Rácz Judit - SKINSMART, a Krémmánia alapítója, az év divattervezője Varga Viktória - a VIKTÓRIA VARGA márka tervezője, míg az év lakberendezője Csupor Anna lett. Az év hősnője különdíjat minden évben egy olyan szervezet kapja, melynek kiemelkedő a társadalmi felelősségvállalása, így 2022-ben az EMMA Egyesület vehette át. A jelöltekről és a nyertesekről bővebben korábbi cikkünkben olvashatsz.

Glamour-gála 2022 legszebb ruhái

A szervezők 2022-ben kiemelt figyelmet fordítottak az ökotudatosságra, így arra kérték a résztvevőket, hogy ne vásároljanak új ruhát az eseményre, hanem válasszanak egy régi kedvencet ruhatárukból, vagy kutassanak fel egy izgalmas vintage darabot, és abban vonuljanak végig a „green carpeten”.

Dallos Bogi választása a menyecskeruhájára esett, amit a Daalarna divattervezője, Benes Anita álmodott meg. A nude, virágos rátétes kreációban az énekesnő úgy nézett ki, mint egy tavasztündér.  

Képes összeállításunkban megnézheted, szerintünk kik voltak a díjátadó gyönyörű sztárjai, kik viselték a 2022-es Glamour-gála legszebb és legcsillogóbb alkalmi ruháit.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük