Tóth Andit a Glamour-gálán alig lehetett felismerni új külsejével: így vette át díját

Az énekesnő kategória győztese Tóth Andi, a színésznőé Tenki Réka lett. Íme a 2022-es Glamour Women of The Year díjátadó jelöltjei és nyertesei.

Glamour-gála 2022
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2022-ben ismét a szakmájukban sikeres nőket ünnepli a Glamour magazin. Szerda este a 2022-es Glamour Women of the Year gálán hat kategória jelöltjei és számos ismert sztár jelent meg. 

A szervezők idén a kiemelkedő tehetségek mellett az ökotudatosságra is nagy figyelmet fordítottak, a magazin arra kérte a résztvevőket, hogy ne vásároljanak új ruhát az eseményre, hanem válasszanak egy régi kedvencet ruhatárukból, vagy kutassanak fel egy izgalmas vintage darabot, és abban vonuljanak végig a „green carpeten”.

Glamour Women of the Year 2022

Az év színésznője kategória nyertesének Tenki Rékát, míg az év énekesnőjének Tóth Andit szavazták meg az olvasók. Utóbbit váratlanul érte a győzelem, rögtönzött köszönőbeszédében azt mondta: "Köszönöm magamnak, hogy megírtam ezeket a k***a jó dalokat!”

Nemcsak a 23 éves sztár beszéde, hanem külseje is sokakat megdöbbentett: a testhezálló, dögös ruha nem volt tőle szokatlan, de a fenékig érő, befont tincsek igen. Sokan azt is szóvá tették, hogy túlságosan lebarnult. Néhány hozzászólónak Jack Sparrow jutott eszébe A Karib-tenger kalózai című filmből. 

"Itt most kb. 30 évet öregedtél, nagyon rossz sminkválasztás!"

"Néha gondolkodom, hogy miért kell egy szép nőnek ezt csinálnia? Öregedtél sok évet! Nem ráérsz?"

"Hát ez most nem jött össze. Egyébként, mikor pár kilóval több voltál, csinosabb voltál, de ez csak egy vélemény" - olvasható a kommentekben.

RáczJudit
Fotó: Farkas Milán

Idén ismét megválasztották az év közösségimédia-sztárját, a díjat Sápi Vivien vihette haza, az év vállalkozója Rácz Judit - SKINSMART, a Krémmánia alapítója, az év divattervezője Varga Viktória - a VIKTÓRIA VARGA márka tervezője, míg az év lakberendezője Csupor Anna lett. 

A 2022-es GLAMOUR Women of the Year jelöltjei:

Az év divattervezője
Hegedűs Dóra /DÜSK
Kerényi Virág /VIRAG KERENYI
Majoros Zita /PRINTA
Tóth Melinda /DAIGE
Varga Viktória /VIKTORIA VARGA

VargaViktoria
Fotó: Farkas Milán

Az év színésznője
Pálmai Anna
Rujder Vivien
Stork Natasa
Sztarenki Dóra
Tenki Réka

TenkiRéka
Fotó: Farkas Milán

Az év énekesnője
Dárdai Blanka
Nagy Bogi
Schoblocher Barbara
Szécsi Böbe
Tóth Andi

Az év vállalkozója
Bittera Réka és Tassonyi Csenge /Briefly
Matyi Alexandra /Alexandra Kiadó
Kertész Violetta /Lovebug Vintage
Pető Detti /PETŐ DETTI Make-up Art School
Rácz Judit /Skinsmart

Az év közösségimédia-sztárja
Gresa Szonja
Lady Szomjas
Nemakarokbeleszólni
Sápi Vivi
Viszkok Fruzsi

Az év lakberendezője
Csarnai Csilla
Csupor Anna
Haberland Filoména
Őrfi Eszter
Vörös Kati

Az EMMA Egyesült tagjai a 2022-es Glamour Women of The Year díjátadón.
Az EMMA Egyesült tagjai a 2022-es Glamour Women of The Year díjátadón.
Fotó: Farkas Milán

Az év hősnője
EMMA Egyesület

Az év hősnője különdíjat minden évben egy olyan szervezet kapja meg, melynek hiteles és fontos a társadalmi felelősségvállalása. Az EMMA az anyaság témáján keresztül kapcsolódó női közösség. Ingyenes zöld számot működtetnek anyáknak, műhelyeket és támogató csoportokat szerveznek, közösségi dúlaszolgálatot biztosítanak a rászorulóknak, információt szolgáltatnak, érdekérvényesítő munkát végeznek, és igyekeznek aktívan jelen lenni az anyákat érintő társadalmi párbeszéd minden szintjén - ezekben pedig képviselni a női perspektívát.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük