Demcsák Zsuzsa megmutatta tinédzser lányát: Tamara szép, mint az anyja

Demcsák Zsuzsa anyák napján kivételesen megmutatta a fiát és a lányát.

Demcsák Zsuzsa évtizedek óta az ország egyik legismertebb műsorvezetője, aki két gyermek édesanyja. Benedeket és Tamarát óvja a nagy nyilvánosságtól. 

Anyák napján kivételt tett, és a fiával és lányával közös képet posztolt ki az Instagram-oldalára, amin látszik, hogy a nyáron 16. születésnapját ünneplő tinédzser lány az anyja szépségét örökölte.  

Demcsák Zsuzsa lánya

A tévés a posztjában leírta, mivel lepték meg a gyerekei anyák napján: a fia korán felkelt, és virágot vett, a lánya kévét főzött, amit közösen ágyba vittek édesanyjuknak, akinek egy levelet is írtak. 

Demcsák Zsuzsát a gyerekeivel 2017 márciusában láthattuk a képernyőn: a TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok című vetélkedőjében szerepeltek. 

demcsak-zsuzsa-gyerekei
Fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!

Demcsák Zsuzsa és Tamara között a hasonlóság akkor is szembetűnő volt: barna haj, barna szemek, kedves mosoly. 

demcsak-zsuzsa-lanya
Fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!

Anyák napja alkalmából több hazai sztár is közös fotót posztolt a gyermekével, illetve gyermekeivel. 

"Nagy ajándéka az életemnek hogy Rozina édesanyja lehetek. Szeretet, bizalom és harmónia. Csodálatos kapocs, ami minket összeköt. #mi #őszinteszeretet #anyánaklennialegjobbavilágon" - írta Szulák Andrea, akinek lánya áprilisban lett 15 éves. 

Fésűs Nelly nyolcéves kislányáról, Elzáról és nagyobbik lányáról, a 19 éves Csengéről is posztolt montázst: mindegyik bal oldalán ő látható a gyermekeivel várandósan.  

Dundika a fiús anyukák sorát gyarapítja: Majka felesége a tízéves Mariánnal és a hatéves Olivérrel közös fotókat tett ki az Instagram-oldalára.

Sarka Kata és lánya a Glamour-gálán

A márciusban megrendezett Glamour Women of the Year gálára Sarka Kata nem egyedül érkezett, 13 éves lányát is magával vitte. Hajdú Noémi csak úgy ragyogott édesanyja mellett, ahogy végigvonultak a fotósok előtt.

Sarka Kata lányával ment a Glamour-gálára: Noncsi úgy ragyogott, mint egy modell

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük