Hegyi Barbara lánya szép, mint az anyja: a 24 éves Rozi ilyen gyönyörű, diplomás nő

Hegyi Barbara számára 2022. április 8-a különleges nap volt, Rozi lánya ekkor vette át a diplomáját.

hegyi-barbara-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hegyi Barbara sosem fogja elfelejteni 2022. április 8-át: lánya ezen a napon vette át a diplomáját. A jeles eseményről a közösségi oldalain tett közzé négy fotót. 

A gyönyörű Balikó Rozi talárban, az oklevelével a kezében mosolygott rajtuk.

Hegyi Barbara lánya diplomát kapott

Az első képen a színésznő férje, Zorán ölelte át a friss diplomást, a másodikon édesanyja nyomott puszit az arcára. A harmadik felvételen egyedül kapták le, míg a negyediken barátai körében is láthattuk.

A diplomaosztón készült felvételek alatt sorra gyűltek a gratulációk. A kommentelők figyelmét nem kerülte el, hogy Rozi 24 évesen pontosan olyan sugárzóan szép nő, mint az édesanyja. Nem csak külsejüket tekintve sok az átfedés köztük, anya-lánya páros habitusa és életszemlélete is nagyon hasonló.

- Hihetetlenül szeretem, hogy ő is nagyon barátságos, hogy jóhiszemű, és hogy van benne bizalom az emberekkel szemben. No meg, hogy rendkívül segítőkész, amiben remélem, nekem is szerepem van - árulta el 2021 áprilisában a Best magazinnak.

Rozi édesanyjától tanulta, hogy elfogadónak és toleránsnak kell lenni, hogy mindenkivel egyenlő módon kell bánni. Épp ezért nehezen viseli, ha igazságtalanságot lát maga körül. 

Az öniróniát is elleste, és annak a művészetét, hogy az embernek néha tudnia kell saját magán nevetni. Anyukája szerint utóbbival sosem volt problémája, hiszen kivételes humorát édesapjától, a 2014-ben elhunyt Balikó Tamás színésztől örökölte.

Básti Juli három fia

Básti Juli nem is lehetne büszkébb három fiára, akik már mindannyian nagykorúak. Első házasságából született legidősebb gyermeke, Márton 38 esztendős, Puskás Tamással közös fiai, Samu és Dávid pedig 24, illetve 22 évesek. 

Cover-fotó: MTI/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük