Csuja Imre lánya, Fanni 12 éve boldog színész férjével: 3 gyermekük született
Csuja Fanni és Telekes Péter 2008-ban házasodtak össze, három gyermekük született.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csuja Imre számos színházi szereppel, az Üvegtigris vagy a Valami Amerika filmekkel a háta mögött A mi kis falunk polgármestereként csak tovább növelte ismertségét és népszerűségét. 

Lánya, Csuja Fanni is színésznőnek készült, háromszori sikertelen felvételi után ismerte meg Telekes Péter színészt, aki arra biztatta, próbálja meg negyedszerre is, mert bár a Színművészeti nem kedvez a párkapcsolatoknak, ki fogják valahogy bírni. Hétfőn beadta a jelentkezését, pénteken pozitív lett a terhességi tesztje, így lemondta a felvételit, amit nem bánt meg. Neki és férjének is a család az első. 

Csuja Fanni és férje, Telekes Péter 

A Vígszínház sármos színésze és a gyönyörű Csuja Fanni 2008-ban házasodtak össze, 2009-ben megszületett Marci fiuk, akit Matyi követett, majd 2015. augusztus 3-án, az édesanya születésnapján a kislányuk, Anna. 

Csuja Imre és Csuja Fanni a Jóban Rosszban díszletében: a sorozatban az utóbbi 2011-ben szerepelt.
Csuja Imre és Csuja Fanni a Jóban Rosszban díszletében: a sorozatban az utóbbi 2011-ben szerepelt.
Fotó: TV2/Aktív Extra vágatlan

Csuja Fanni 2011-ben szerepet kapott a Jóban Rosszban című sorozatban, amelyben férje és apja is látható volt, és szerepel a Toxikóma című filmben is, amit várhatóan idén mutatnak be, de emellett gyógypedagógus egy iskolában, mellékállásban logopédus, és bemondókat tanít beszédtechnikára. Már kétgyerekes édesanya volt, amikor eldöntötte, hogy szeretne gyógypedagógiát tanulni, de nem tudta, milyen szakirányt válasszon. Férje épp egy siket fiú szerepére készült a Billy világa című előadásban. 

- A próbafolyamat alatt sok siket és nagyothalló emberrel ismerkedtünk meg. Közel kerültem hozzájuk, beengedtek a világukba, imádtam őket. Onnantól nem volt kérdés, merre menjek tovább - mesélte a Nők Lapjának

A cikk az ajánló után folytatódik

Csuja Fanni édesanyja, Árvay Zsuzsanna ismert szinkronrendező, mindig megkapja a végzős színművészetis hallgatók névsorát a fotóikkal együtt. 2006-ban ő hívta fel a lánya figyelmét arra, milyen helyes Telekes Péter, mire a lánya vállvonogatva helyeselt. Nem sokkal később összefutottak egy castingon a filmgyárban, de a bemutatkozáson túl több nem történt közöttük. Pár hónappal később a Vígszínház környékén egymásba botlottak, és ez már filmbe illő találkozás volt. 

- Köszöntünk, mentünk tovább, aztán - mint valami giccses filmben - egyszerre néztünk a másik után… Még két évig óvatoskodtunk egymással, majd fél évre rá, hogy végre összejöttünk, ott álltam megdöbbenve a fölött a kétcsíkos teszt fölött. Alig voltam huszonegy éves. 

Lovas Rozi és férje

Lovas Rozi karaktere, Erika az RTL Klub A mi kis falunk című sorozatában folyton azzal henceg, hogy övé a környék legjobb pasija, Gyuri, aki szerinte sportos és piszkosul jóképű. Ezen jelzőket a való életben is nyugodtan használhatja filmdramaturg férjére, Horváth János Antal is irtó vonzó férfi. 2020 áprilisában titokban házasodtak össze, a következő hónapban megszületett kisfiuk.

Ezt is szeretjük