Sarka Kata lányával ment a Glamour-gálára: Noncsi úgy ragyogott, mint egy modell

Sarka Kata a 2022-es Glamour Women of The Year díjátadón lányával, Noncsival jelent meg.

Sarka Kata és lánya a Glamour-gálán
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Glamour magazin szerkesztői immár 14 éve igyekeznek felhívni a figyelmet a szakmájukban sikeres nőkre. Idén nem kevesebb mint 570 ezer nézői szavazat döntött arról, hogy a Glamour Women of the Year gálán kik kapják meg a már ikonikusnak számító Glamour-szobrokat.

A szerda este megrendezett díjátadón számos újítást vezettek be a szervezők. A helyszín ezúttal a Duna pesti oldalára költözött, a Marriott Hotelben összegyűlt résztvevőktől azt kérték, az ökotudatosság jegyében ne vásároljanak új ruhát az eseményre, kutassanak fel egy izgalmas vintage darabot, vagy válasszanak egy régi kedvencet a gardróbjukból. Valamint a megszokott rózsaszín szőnyeg helyett "green carpeten" vonultak fel a résztvevők.

Sarka Kata és lánya a Glamour-gálán

Sok magyar híresség összegyűlt a gálán, az est műsorvezetője, Lékai-Kiss Ramóna többször szóvá is tette, milyen jó, hogy a hosszú bezártság után végre újra népes vendégsereg ünnepelheti az idei legkiemelkedőbb női teljesítményeket. Ezzel a filozófiával Sarka Kata is biztosan egyetértett. Az üzletasszony nem egyedül érkezett, 13 éves lányát is magával vitte. Hajdú Noémi csak úgy ragyogott édesanyja mellett, ahogy végigvonultak a fotósok előtt. Noncsi magas termetével és sudár megjelenésével bármelyik kifutón végiglejthetett volna a vidám, fiatalos, pöttyös szettben, amelyben megjelent. 

Képes összeállításunkban megmutatjuk, milyen gyönyörű anya-lánya fotó készült Sarka Katáról és Noncsiról a Glamour Women of the Year-gálán, illetve további fotókon láthatod a 35 éves hírességet.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Cover-fotó: Femina/Csabai Kristóf

Ezt is szeretjük