Gesztesi Panka arany estélyiben állt kamerák elé: Liptai Claudia büszkén pózolt mellette
A NőComment! divatbemutatóján Liptai Claudia büszkén konferálta fel modell lányát, Gesztesi Pankát.

liptai-claudia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia és a néhai Gesztesi Károly 2006 júliusában született közös gyermeke mostanra gyönyörű tinédzserré vált. Gesztesi Pankának 2018-ban saját menedzsere lett, pár évvel ezelőtt elkezdett modellkedni, 2020-tól a Sugarbird több kampányában is részt vett. 

A NőComment! szilveszteri adása Liptai Claudia és magas, karcsú lánya számára is különleges volt, a műsorvezető ugyanis Gesztesi Pankát konferálhatta fel az egyik meseszép ruhaköltemény modelljeként: a Daalarna divattervezőjének egy aranyszínű, uszályos estélyikreációjában ragyogott.   

Gesztesi Panka estélyiben

- Elsősorban kifutóra készült ruha, de ha rövidebb lenne az uszály, vagy csak lábszárközépig érne a ruha alja, akkor bármilyen partin helye lenne. Házibuliban akár egy farmerdzsekivel is kiegészíthető a rövidebb verziója - mondta a műsorban a különleges darabról Benes Anita. 

Nemcsak Panka, hanem az édesanyja is arany, egészen pontosan rose gold színt öltött magára, de a hétköznapokon nem jellemző rájuk, hogy összeöltöznek. 

- Általában feketében szoktam lenni, de anyu inkább a színes ruhákat szereti - árulta el a tinilány, akinek az öltözködésébe az édesanyja már nem nagyon szól bele, csak néha próbál tanácsokat adni.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Panka tipikusan olyan lány, aki nagyon jó fej olyan szempontból, hogy először elutasít, de utána érzem, hogy termékeny talajra hullt a tanácsom, megfontolja, megfogadja. Nagyon sokat változott is: egy igazi nadrágos lány volt, most pedig már nagyon sok szoknyát hord.  

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan ragyogott Liptai Claudia és Gesztesi Panka ugyanolyan színű ruhában.

Ezt is szeretjük