Gáspár Laci lánya már 20 éves: Mirjam mályvaszínű estélyiben ragyogott apja mellett

Gáspár Laci húgának esküvőjén több fotó is készült. Az egyiken ritkán látott lányát is láthattuk.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gáspár Laci szeptember 18-án, vasárnap engedett bepillantást a követőinek abba, milyen volt húga, Szimonetta esküvője. Az énekes több fotót is kitett az Instára és a Facebookra: testvérével közösen és családi körbe is láthattuk.

Az egyik képen feleségével, Nikivel és három gyermekével látható: Noellel, Lacikával és Mirjammal fotózkodott. Mindannyian sokat nőttek, utóbbiból bájos fiatal nő lett.

Gáspár Laci lánya estélyiben

A húszéves Miriam egy mályvaszínű, földig érő estélyiben ment a lagzira. A mélyen dekoltált fazon nőiessé tette az összhatást, amit egy élénk rózsaszín, magas sarkú szandállal egészített ki.

Gáspár Laci családi fotóját erre a linkre kattintva tudod megnézni.

Az énekes egyetlen lányát utoljára 2021 februárjában láthattuk. Akkor szintén különleges alkalomból mutatkozott édesapja Instagram-oldalán, öccse, Lacika 10. születésnapját ünnepelték, akkor készült a családi fénykép Mirjamról.

Pápai Joci lánya

Pápai Joci lánya már pár éve belépett a tinédzserkorba, Hanna január 10-én töltötte be a 17. életévét. Hanna karakán és segítőkész tinilány, aki olyan szép, mint az édesanyja.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük