Gáspár Laci lánya már 20 éves: Mirjam mályvaszínű estélyiben ragyogott apja mellett
Gáspár Laci húgának esküvőjén több fotó is készült. Az egyiken ritkán látott lányát is láthattuk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Laci szeptember 18-án, vasárnap engedett bepillantást a követőinek abba, milyen volt húga, Szimonetta esküvője. Az énekes több fotót is kitett az Instára és a Facebookra: testvérével közösen és családi körbe is láthattuk.

Az egyik képen feleségével, Nikivel és három gyermekével látható: Noellel, Lacikával és Mirjammal fotózkodott. Mindannyian sokat nőttek, utóbbiból bájos fiatal nő lett.

Gáspár Laci lánya estélyiben

A húszéves Miriam egy mályvaszínű, földig érő estélyiben ment a lagzira. A mélyen dekoltált fazon nőiessé tette az összhatást, amit egy élénk rózsaszín, magas sarkú szandállal egészített ki.

Gáspár Laci családi fotóját erre a linkre kattintva tudod megnézni.

Az énekes egyetlen lányát utoljára 2021 februárjában láthattuk. Akkor szintén különleges alkalomból mutatkozott édesapja Instagram-oldalán, öccse, Lacika 10. születésnapját ünnepelték, akkor készült a családi fénykép Mirjamról.

Pápai Joci lánya

Pápai Joci lánya már pár éve belépett a tinédzserkorba, Hanna január 10-én töltötte be a 17. életévét. Hanna karakán és segítőkész tinilány, aki olyan szép, mint az édesanyja.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük