Liptai Claudia lánya bézs miniruhában: a Vogue-ba való Gesztesi Panka fotója

Liptai Claudia lehengerlő fotót osztott meg az Instagramon a modell Pankáról.

liptai-claudia-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

"Gyönyörű” - szinte minden kommentelőnek ez a szó volt az első, ami beugrott Gesztesi Panka miniruhás fotója láttán. Édesanyja, Liptai Claudia az Instagramon tette közzé a képet, amit ha nem ott láttunk volna, simán elhisszük, hogy a Vogue magazin hasábjairól való.

A műsorvezető és a néhai Gesztesi Károly lánya júliusban ünnepelte a 16. születésnapját. Bár még tinédzseréveit tapossa, már szép sikereket tudhat a magáénak a divatszakmában. Daalarna is kifutómodelljének választotta és a Sugardbird kampányába is fényképezték már.

Gesztesi Panka miniruhában

A mostani fotón is látszik, igazi manöken alakja van. Magas, karcsú és izmos - utóbbit annak köszönheti, hogy gyerekkora óta sportol, komoly sikereket ért el a sportaerobikban.

Gesztesi Panka miniruhás fotóját ide kattintva nézheted meg.

"Monokróm szépségem!" - írta Liptai Claudia utalva ezzel a kép színvilágára.

A lélegzetelállító képet hírességek is kommentálták: Nagy Adri hangulatjelekkel érzékeltette, mennyire lenyűgözi a látvány, Till Attila felesége, Kriszta pedig csak annyit fűzött hozzá: "Őrület!”

Liptai Claudia bikinis fotókon

Liptai Claudia 2015 nyarán posztolt magáról először egész alakos képet, amin fekete bikiniben pózolt Görögországban. Azóta is minden nyáron visszatért ugyanarra a tengerpartra, és bikinis kép is készült róla, csak egy évvel később babapocakosan, a következő esztendőkben pedig kisfiával, aki októberben lesz hatéves. 

Cover-fotó: RTL II/NőComment!

Ezt is szeretjük