Bereczki Zoltán és Bata Éva lánya ilyen egyévesen: Flóra körül forog az életük
Bereczki Zoltán és Bata Éva élete a kislányuk körül forog. Így változott meg az életük, mióta megszületett.

bereczki-bata-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bereczki Zoltán és Bata Éva kislánya augusztus 8-án lett egyéves. Flóra érkezése mindkettejük életét megváltoztatta, számukra ő a világ közepe.

Mindketten művészemberek, akik számára nagyon fontos a munka. Már a színésznő is visszaállt dolgozni, előadást próbál, már forgatott, és egy drámatáborban is részt vett. Férje maximálisan támogatja, jól működő rendszert alakítottak ki.

Bereczki Zoltán és Bata Éva lánya egyévesen

- Annyi a lényeg, hogy amikor ő vállal feladatot, akkor én legyek szabad, és fordítva. Éppen ezért például a stáb, akikkel dolgozik, látja a közös naptárunkat, amiben mindkettőnk elfoglaltságai be vannak írva, és csak azokból az időpontokból választhatnak, amikor mindketten szabadok vagyunk - ecsetelte a Story magazinnak.

Egyévesen Flóra már felállt, korábban az édesapja elmondta róla, igazi izgő-mozgó gyerkőc. Már érzi, lassan jön az a korszak, amikor nem győz szaladgálni utána. Változtak számára a prioritások: a család már sokkal fontosabb, mint a szakmai sikerek.

- Szerencsés vagyok. Nekem már megvolt az a zajos siker, amit az ezután vágyakozók szeretnének elérni. Hálás vagyok, hogy kaptam a sorstól egy másik életet, amiben mások a hangsúlyok.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Bata Évát is megváltoztatta az anyaság. Alapból temperamentumos embernek tartotta magát, nem hitte, hogy ezt még lehet hova fokozni.

bata-éva
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Azzal, hogy születik az embernek egy babája, brutális, hogy mi robban be. Egy filmet nem tudok megnézni, amiben kisgyerek van, mert olyan, mintha a húsomat rágnák, ha valami rossz történik vele. Kérdeztem Zolit, ez ilyen lesz? Azt válaszolta, bizony igen - mondta el a Fókusznak.

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra lánya

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra lányáról friss fotó látott napvilágot. Az édesanyja tett ki egy képet Zoráról, ritka pillanatok egyike, hogy egész alakos képen láthatjuk.

Cover-fotó: RTL Klub/Fókusz, TV2/Mokka

Ezt is szeretjük