Ő A mi kis falunk ügyefogyott Répa Sanyija: a való életben ilyen sármos Mészáros Tibor
Nem csak Mészáros Tibor teljesen más az életben, mint a sorozatban. Íme A mi kis falunk színészei a valóságban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A mi kis falunk hatodik évadára nem csak az eredeti szereplők garantálják a nevetést, időközben számos új karakterrel bővült a sorozat. 

A Répa testvérek 2020-ban költöztek Pajkaszegre, Hevér Gábor és Mészáros Tibor kettőse jó pár olyan kalamajkába keveredik, amiket nem lehet kibírni hahotázás nélkül.

Mészáros Tibor A mi kis falunkban

Mészáros Tibor alakítja Sanyit a fiatalabbik Répa fivért. A kissé melák, ügyefogyott férfi ruhatárára aligha illik a divatos jelző, és erős dadogással beszél, ami nem kevés humorral fűszerezi meg az amúgy is vicces figurát. Megformálójával nem sok a közös köztük, a 41 éves színész a való életben tökéletesen formálja a szavakat, és sármos családapa.

A hölgyrajongók azonban hiába ostromolják, jó ideje foglalt a szíve. Feleségével, a színésznő Krajcsi Nikolett-tel szerelem volt köztük első látásra. Egy szilveszteri bulin találkoztak, amint meglátták egymást a szórakozóhely üvegablakán keresztül, tudták, lesz közös jövőjük. Mostanra két gyermekük született. 

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen más Répa Sanyi alakítója, Mészáros Tibor az életben, illetve A mi kis falunk többi férfi szereplőjét is láthatod a sorozatban és a valóságban.

Ezt is szeretjük