Ő A mi kis falunk ügyefogyott Répa Sanyija: a való életben ilyen sármos Mészáros Tibor

Nem csak Mészáros Tibor teljesen más az életben, mint a sorozatban. Íme A mi kis falunk színészei a valóságban.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A mi kis falunk hatodik évadára nem csak az eredeti szereplők garantálják a nevetést, időközben számos új karakterrel bővült a sorozat. 

A Répa testvérek 2020-ban költöztek Pajkaszegre, Hevér Gábor és Mészáros Tibor kettőse jó pár olyan kalamajkába keveredik, amiket nem lehet kibírni hahotázás nélkül.

Mészáros Tibor A mi kis falunkban

Mészáros Tibor alakítja Sanyit a fiatalabbik Répa fivért. A kissé melák, ügyefogyott férfi ruhatárára aligha illik a divatos jelző, és erős dadogással beszél, ami nem kevés humorral fűszerezi meg az amúgy is vicces figurát. Megformálójával nem sok a közös köztük, a 41 éves színész a való életben tökéletesen formálja a szavakat, és sármos családapa.

A hölgyrajongók azonban hiába ostromolják, jó ideje foglalt a szíve. Feleségével, a színésznő Krajcsi Nikolett-tel szerelem volt köztük első látásra. Egy szilveszteri bulin találkoztak, amint meglátták egymást a szórakozóhely üvegablakán keresztül, tudták, lesz közös jövőjük. Mostanra két gyermekük született. 

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen más Répa Sanyi alakítója, Mészáros Tibor az életben, illetve A mi kis falunk többi férfi szereplőjét is láthatod a sorozatban és a valóságban.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük