Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lánya aranyhajú tini: ritka fotón a 14 éves Zora
Szinetár Dóra posztolt friss képet a lányáról. Egész alakos képet osztott meg Zoráról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra lányáról friss fotó látott napvilágot. Az édesanyja tett ki egy képet Zoráról, ritka pillanatok egyike, hogy egész alakos képen láthatjuk.

A hírességeket hazánkban és külföldön egyaránt két táborra lehet osztani: akadnak, akik szívesen engednek bepillantást a hétköznapjaikba, gyermekeikkel együtt szerepelnek a kamerák előtt, mások mindent megtesznek azért, hogy távol tartsák szeretteiket a rivaldafénytől.

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra lánya

Szinetár Dóra az utóbbiba tartozik, Bereczki Zoltánnal közösen egyeztek meg arról, hogy nem mutogatják lányukat. Zora arca azóta is rejtve van a kíváncsi szemek elől, viszont hátulról olykor láthatunk róla egy-egy felvételt. Most is ebből a beállításból kapta le az édesanyja, ide kattintva láthatod a Facebook-bejegyzést.

Szinetár Dóra lányával és édesanyjával Ausztriában kirándult.
Szinetár Dóra lányával és édesanyjával Ausztriában kirándult.
Fotó: Life Tv/Ébredj velünk!

Az arca ezúttal is rejtve maradt, viszont az egész alakos képen jól megállapítható, hogy a 14 esztendős lány rengeteget nőtt, aranyhajú tini lett. Nyári ruhájában a patakban található köveken állva olyan a felvétel, mintha egy festmény lenne.

Egy családi kirándulás alkalmával készült a fénykép, amelyen Szinetár Dóra édesanyja, Hámori Ildikó is részt vett. Az Ausztriában található Locsmánd természeti kincseit fedezték fel így együtt.

Détár Enikő és Rékasi Károly fia friss fotókon

Ritkaságnak számít, hogy Détár Enikő és Rékasi Károly fiát friss fotókon láthassuk. Zsigmond kerüli a nyilvánosságot, csak néhanapján olvashatunk róla a lapok hasábjain. Most az édesanyja posztolt magukról közös képeket.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük