Janza Kata és Pintér Tibor lánya tiszta anyja: a 23 éves Jankát alig lehet megkülönböztetni a színésznőtől
Janza Kata és Pintér Janka a színésznő friss képén olyanok egymás mellett, mint az ikrek.

janza-kata-pintér-tenya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Janza Kata és Pintér Tibor házasságából egyetlen gyermek született, Pintér Janka. Lányuk már 23 éves, fiatal nő, aki akkor sem tagadhatná le, ki az édesanyja, ha szeretné. 

A színésznő és Janka biztosan sokszor hallották a mondást: "nézd meg az anyját, vedd el a lányát”, ahogy telik-múlik az idő, egyre jobban hasonlítanak.

Janza Kata és Pintér Janka

Janka örökölte édesanyja finom vonásait, fejformája, tekintete és mosolya is az operettsztárra emlékeztet. A köztük lévő hasonlóság még szembetűnőbb, ha egymás mellett ülnek, mint Janza Kata friss fotóján. Mindketten összefogott hajjal, hasonló ruhában mosolyogtak a kamerának, ebben a pózban olyan egyformák voltak, hogy alig lehetett őket megkülönböztetni.

Nem csak külső adottságaikat tekintve húzható köztük párhuzam, mindketten művészi beállítottságú emberek. Egy másik mondás is igaz Jankára ezen a téren: "a vér nem válik vízzé”. Bár kacérkodott a jogi pályával, végül szülei nyomdokaiba lépve a színészetet választotta.

Képes összeállításunkban friss fotókon mutatjuk meg Janza Kata és Pintér Tibor lányát. Látszik, hogy Janka egyre jobban hasonlít az édesanyjára.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/Reggeli, TV2/Mokka

Ezt is szeretjük