Janza Kata és Pintér Tibor lánya tiszta anyja: a 23 éves Jankát alig lehet megkülönböztetni a színésznőtől

Janza Kata és Pintér Janka a színésznő friss képén olyanok egymás mellett, mint az ikrek.

Janza Kata és Pintér Janka
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Janza Kata és Pintér Tibor házasságából egyetlen gyermek született, Pintér Janka. Lányuk már 23 éves, fiatal nő, aki akkor sem tagadhatná le, ki az édesanyja, ha szeretné. 

A színésznő és Janka biztosan sokszor hallották a mondást: "nézd meg az anyját, vedd el a lányát”, ahogy telik-múlik az idő, egyre jobban hasonlítanak.

Janza Kata és Pintér Janka

Janka örökölte édesanyja finom vonásait, fejformája, tekintete és mosolya is az operettsztárra emlékeztet. A köztük lévő hasonlóság még szembetűnőbb, ha egymás mellett ülnek, mint Janza Kata friss fotóján. Mindketten összefogott hajjal, hasonló ruhában mosolyogtak a kamerának, ebben a pózban olyan egyformák voltak, hogy alig lehetett őket megkülönböztetni.

Nem csak külső adottságaikat tekintve húzható köztük párhuzam, mindketten művészi beállítottságú emberek. Egy másik mondás is igaz Jankára ezen a téren: "a vér nem válik vízzé”. Bár kacérkodott a jogi pályával, végül szülei nyomdokaiba lépve a színészetet választotta.

Képes összeállításunkban friss fotókon mutatjuk meg Janza Kata és Pintér Tibor lányát. Látszik, hogy Janka egyre jobban hasonlít az édesanyjára.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/Reggeli, TV2/Mokka

Ezt is szeretjük