Íme Geszler Dorottya ritkán látott lánya: a 26 éves Laura szép, mint az anyja

Geszler Dorottya lánya megörökölte híres anyukája vonásait.

geszler-dorottya-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A gyönyörű Geszler Dorottya 1989-ben a Miss Hungary szépségverseny harmadik helyezettje lett, már ekkor sokan felfigyeltek rá. 

Még ugyanebben az évben műsorvezető lett belőle a Magyar Televíziónál, olyan produkciók háziasszonya volt, mint a Sportszombat, Popkorong, Híradó, Játék határok nélkül vagy a Zenebutik. 2001-ben még a Barátok köztben is feltűnt, ő játszotta Módos Mercédeszt. 

Geszler Dorottya lánya

Geszler Dorottya lánya, a most 26 éves Veres Laura elképesztően hasonlít híres anyukájára, akivel rendkívül jó és szoros a kapcsolatuk. Ennek ellenére a műsorvezető ritkán posztol közös fotót. Legutóbb gyereknapon mutatta meg büszkeségét. A képeken jól látszik, Laura édesanyja vonásait örökölte.

A fiatal nő 2020-ban diplomázott egy madridi egyetem nemzetközi kapcsolatok és közgazdaságtan szakjain. Szépsége ellenére Laura nem szeretne modellkedni, őt a diplomácia érdekli, és imád utazni. 

 - Amikor pici volt, érintőlegesen kipróbálta a modellkedést. Igazából soha senki nem akarta komolyan: én erőltetni semmiképpen nem szerettem volna. Őt a diplomácia érdekli. Én mindig azt szerettem volna, ha azt csinálja, amihez kedve van, ami neki jó - osztotta meg a nézőkkel, mesélte Geszler Dorottya 2018 nyarán a Mokkában

Hegyi Barbara lánya

Hegyi Barbara sosem fogja elfelejteni 2022. április 8-át: lánya ezen a napon vette át a diplomáját. A jeles eseményről a közösségi oldalain tett közzé négy fotót. A gyönyörű Balikó Rozi talárban, az oklevelével a kezében mosolygott rajtuk.

Hegyi Barbara lánya szép, mint az anyja: a 24 éves Rozi ilyen gyönyörű, diplomás nő

Hegyi Barbara számára 2022. április 8-a különleges nap volt, Rozi lánya ekkor vette át a diplomáját.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük