Szűcs Judith lánya természetes szépség: a 37 éves Tímeát a tévében is láthattad

Szűcs Judith lánya alapvetően visszahúzódó típus, Tímea mások lelkét gyógyítja.

Szűcs Judith lánya, Fülöp Tímea
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szűcs Judith és a zeneszerző, szövegíró, fotós Fülöp Csaba szerelméből egy gyermek született, Tímea, aki 1985-ben jött a világra. 

A 37 éves nő csak külsőre hasonlít híres anyukájára, egészen más típusú személyiség, mint az énekesnő. 

Szűcs Judith lánya, Fülöp Tímea

Szűcs Judith korábban sokszor mesélt arról, eltérő ritmusuk miatt olykor egymás idegeire mennek, alapvetően mégis ez az, aminek köszönhetően annyira jó anya-lánya párost alkotnak. A sztár pörgős, feltűnő típus, míg lánya jobban szeret a háttérben maradni. 

Fülöp Tímea és Szűcs Judith egy reggeli műsorban.
Fülöp Tímea és Szűcs Judith egy reggeli műsorban.
Fotó: FEM3 Café

Fülöp Tímea sokkal visszahúzódóbb alkat, így nem csoda, hogy a csillogás helyett inkább az emberek lelki világa, a gyógyítás foglalkoztatja. Felnőttként egy különleges technikával, a Bach-virágterápiával foglalkozik, valamint gyógyító ásványokból készít személyre szabott ékszereket. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

- Timi nyugodt, mélyen gondolkodó alkat, én pedig impulzív vagyok, spontán megnyilvánulásokkal. A lányom gyönyörű ékszereket készít, gyógyító kristályokból állítja össze, teljesen személyre szabottan: karkötőt, nyakláncot és fülbevalót. Valóban gyógyító erővel bírnak, erről nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett hozzá. Nekem is van karkötőm tőle, megvéd, és gyógyít, egész nap hordom, éjszakára pedig a párnám alá helyezem - mesélte Szűcs Judith gyermekéről a hot! magazinnak. 

Tímea különleges szépség, aki emberek gyógyítására tette fel az életét.
Tímea különleges szépség, aki emberek gyógyítására tette fel az életét.
Fotó: FEM3 Café

Tímea azért teljesen nem zárkózik el a nyilvánosságtól, olykor együtt szerepel anyukájával, máskor szakértőként nyilatkozik a virágterápiáról különféle tévéműsorokban, mint például a Mokkában, a FEM3 Caféban vagy a Család-barátban. 

Nyertes Zsuzsa lánya

A színésznő lánya ma már háromdiplomás, felnőtt nő. Nagyon fiatalon tudta, hogy nem szeretne édesanyja nyomdokaiba lépni, kimondottan kerüli a kamerák előtti szereplést, csak ritkán mond igent tévéfelvételekre.

Nyertes Zsuzsa 28 éves lánya gyönyörű, szőke nő: Zsuzsó civil szakmát választott

Nyertes Zsuzsa lánya háromdiplomás, komoly nővé érett, aki mindenkinél jobb tanácsokkal szolgál édesanyjának.

Elolvasom

Cover-fotó: FEM3 Café

Ezt is szeretjük