Csepregi Éva 15 év után szakított párjával: emiatt ment tönkre a kapcsolat

Csepregi Éva már bánja, hogy nem szakítottak sokkal korábban.

Csepregi Éva szakításának oka
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csepregi Éva 2015-ben, 15 év után szakított párjával, Attilával. Nem sokkal ezután a tahitótfalui házukat is eladták, a Neoton énekesnője a fia, Dávid szomszédságába költözött Szentendrére, de időközben a gyereke és annak felesége a fővárosban találtak albérletet. 

Idővel kiderült, a konfliktusok abból is adódtak, hogy az énekesnő volt párja és a gyermeke nem jöttek ki egymással. 

Csepregi Éva szakításának oka

Csepregi Éva annyira belefáradt ebbe a kapcsolatba, hogy utólag már azt bánja, miért nem szakítottak korábban. Ha így tettek volna, mindkettőjüknek több ideje jutott volna az újrakezdésre, a boldogságra. 

Csepregi Éva úgy gondolja, hamarabb ki kellett volna mondaniuk a szakítást.
Fotó: Zih Zsolt / MTI

- Tudtam, hogy sok mindenben különbözünk, de azt hittem, tudunk idomulni egymáshoz. Ahogy nőtt a fiam, nőttek a konfliktushelyzetek. A másik ok pedig az, hogy ő nem tudta átvenni a tempót, ami a művészethez kapcsolódó életformával jár - mesélte az énekesnő a hot! magazinnak. 

A 68 éves sztár azóta egyedül él, otthonát egy kiskutyával osztja meg, olykor pedig a fiáékat vagy barátait látja vendégül. Új párkapcsolata nincs, pedig nyitott lenne rá, úgy érzi, végleg lezárta a múltat. 

- Amióta elváltunk, nem volt olyan számottevő próbálkozás. Nyitott vagyok, de van egy korhatár, ami után az emberre másképp néznek. Hatvan fölött már nehéz párra találni. Rengeteg barátom van, főleg civilek, akik kitöltik az életemet: utazunk, főzünk egymásnak.

Az énekesnő készen áll egy új kapcsolatra.
Fotó: Balogh Zoltán / MTI

- El tudok képzelni magam mellé egy olyan társat, aki művészember, például festőművész. Aki hasonlóan gondolkodik, mint én, okos, és fel tudok rá nézni - mondta el a lapnak, majd hozzátette, az ilyen típusú férfi bizonyára türelmes lenne vele, nem zavarná, hogy a munka, a fellépések miatt sokat van távol. 

Marsi Anikó és Palik László válásának oka

Marsi Anikó május közepén egy interjúban említette meg, hogy hivatalosan is elváltak Palik Lászlóval. Az egykori tévés házaspár frigyét valójában már hónapokkal ezelőtt felbontotta a bíróság. A TV2 híradósa most elárulta, miért ment tönkre a házasságuk Palikkal. 

Kiderült, Marsi Anikó és Palik László miért vált el: a híradós elárulta az okát

Marsi Anikó elárulta, miért ment tönkre a házasságuk Palik Lászlóval.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Cover-fotó: MTVA/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük