Kiderült, Marsi Anikó és Palik László miért vált el: a híradós elárulta az okát

Marsi Anikó elárulta, miért ment tönkre a házasságuk Palik Lászlóval.

marsi-aniko-palik-laszlo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Marsi Anikó május közepén, egy interjúban említette meg, hogy hivatalosan is elváltak Palik Lászlóval. Az egykori tévés házaspár frigyét valójában már hónapokkal ezelőtt felbontotta a bíróság. 

A TV2 híradósa a Best magazinnak arról is beszélt, miért ment tönkre a házasságuk Palikkal. 

Marsi Anikó és Palik László válásának oka

- Egy házasság, ahogyan az enyém is, nem egyik pillanatról a másikra megy tönkre, ennek sok összetevője van.

Mi azt hittük, kontinenseken áthidalva is tudjuk működtetni a kapcsolatunkat, de nem tudtuk

- vallotta be a 47 éves sztár. 

marsi-aniko
Fotó: TV2

Marsi Anikó és Palik László 2003-ban Az ország tesztje című tévés IQ-teszt forgatása során ismerkedtek meg egymással közelebbről. 2005-ben házasodtak össze, a következő évben megszületett Vilmos fiuk, akit 2009-ben Vince követett. Évekig éltek Mallorcán, de 2016-ban a TV2 felkérte Marsi Anikót, legyen a Tények műsorvezetője, ekkor előbb ő, majd idővel a családja is hazaköltözött.

2018 decemberében derült ki, hogy Palik László lesz a műsorvezetője a TV2 2019 januárjában induló Exatlon Hungary című extrém vetélkedőjének, amit Dominikán forgattak. Minden évben hónapokat volt távol a családjától. Három évad után, 2021 októberében jelentette be a csatorna, hogy Palik búcsúzik a formációtól.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az a hír, miszerint  a két tévés házassága 16 év után megromlott , 2021 júniusában látott napvilágot. Válásuk kimondása zökkenőmentesen zajlott. 

palik-laszlo
Fotó: TV2

- Lacival ma is jóban vagyunk. Ez a közös gyerekeink miatt elengedhetetlen, s ezt mindketten valljuk. A gyerekeimet kiegyensúlyozottnak látom, ami a létező legfontosabb dolog az én életemben, most, mindig és a múltban is - mondta a hetilapnak Marsi Anikó. 

A Tények műsorvezetőjére még a válás kimondása előtt rátalált a szerelem, idén május közepén beszélt arról, hogy egy éve alkotnak egy párt Gyarmati Gáborral, és nagy közöttük az összhang. Tavaly októberben kiderült, Palik László sem egyedülálló. 

Jakupcsek Gabriella és Máté Gábor válása

Tíz éven át voltak házasok, első fiuk, Bálint Mór 1985-ben született, a második, Marcell Mór 1988-ban jött a világra. A műsorvezető és a színész házassága akkor romlott meg végleg, amikor a férfi kapcsolatot kezdett egy másik tévéssel. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük