„Megtudtam, hogy összejött egy kolléganőmmel”: Jakupcsek Gabriella ezért vált el Máté Gábortól

Jakupcsek Gabriella őszintén beszélt arról, miért és mikor mondta ki volt férjének, hogy el akar válni.

jakupcsek-gabriella-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jakupcsek Gabriella 1981-ben felvételt nyert a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, ahová két évig járt. Színi tanulmányait nem fejezte be, úgy érezte, képtelen lenne szerepeket játszani. Ebben az időszakban ismerkedett meg első férjével, Máté Gáborral

Tíz éven át voltak házasok, első fiuk, Bálint Mór 1985-ben született, a második, Marcell Mór 1988-ban jött a világra. A műsorvezető és a színész házassága akkor romlott meg végleg, amikor a férfi kapcsolatot kezdett egy másik tévéssel. 

Jakupcsek Gabriella és Máté Gábor válása

Jakupcsek Gabriella képernyős karrierjét 1990-ben kezdte a Magyar Televíziónál, szerkesztő-műsorvezető és kulturális rovatvezető volt. Pályája szépen ívelt felfelé, ám a házassága egyre kevésbé működött. Férjével, Máté Gáborral lakhatási problémáik akadtak, belekeveredtek egy ingatlancsalásba, és mindenüket elveszítették. Ekkor kezdtek eltávolodni egymástól, így jöhetett a képbe egy harmadik fél Albert Györgyi személyében. 

Jakupcsek Gabriella elárulat, hogyan zajlott a válása Máté Gáborral.
Fotó: YouTUbe/Bóta Café

Jakupcsek Gabriella korábban nem szeretett erről az időszakról nyilatkozni, hiszen a válás minden ember életében kemény időszak, az utóbbi években azonban egyre többet árul el. A Bóta Café vendégként  kendőzetlen őszinteséggel elevenítette fel az említett éveket. 

- Köztudott, hogy mi elváltunk. Köztudott, hogy ki miatt. Köztudott, hogy kilenc évig együtt éltünk. Nagyon más nem köztudott - kezdte a műsorvezető, majd azzal folytatta, pontosan érezte, melyik az a pont, amikor el kell válnia. 

mate-gabor
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

- Nagyon határozottan tudtam, mikor mondom ki neki, hogy elválok tőle.

Amikor megtudtam, hogy összejött egy kolléganőmmel.

- Ez az egyetlenegy pont volt, amire én azt tudtam mondani: most. És abban nem volt kecmec. Azt én végig hajtottam, mert az engem annyira bántott. Az az én egómat harmincévesen megtiporta. És innentől kezdve, hogy az emberi szeretet milyen a másik iránt, azt az fogja eldönteni, hogy milyen kulturáltan tudod ezt végigvinni. És mi ezt nagyon kulturáltan tudtuk végigcsinálni. Ezért tehát én hálával tartozom neki, mert a gyerekeim nem sérültek. Ez nagyon fontos - árulta el Jakupcsek Gabirella, aki ma már szemernyi haragot sem hordoz a szívében exférje iránt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Kemény munka árán, de sikerült kialakítaniuk egy olyan viszonyt, amelyben a gyerekeiknek a válásuk után sem kellett választaniuk köztük. Minden családi eseményt együtt bonyolítottak le, ezeken új párjaik is jelen voltak. 

A műsorvezető nem őriz haragot a szívében.
A műsorvezető nem őriz haragot a szívében.
Fotó: Bóta Café

- Gábor nagyon tiszteli az én férjem, aki felnevelte az ő gyerekeit. A nap nagy részében velük volt. (…) Nekem két állati klassz gyerekem van, kilenc nagyon szerelmes év van mögöttünk, én nem tudok rosszat mondani a Máté Gáborról - tette hozzá Jakupcsek Gabirella, aki 1999-ben ment újra férjhez, választottja az operatőr, Kliegl Ádám volt. 2008-ban született meg kislányuk, Emma. 

Máté Gábor és Albert Györgyi 1997-ig voltak együtt, gyerekük nem született, a színész nem szeretett volna több utódot. Albert Györgyi súlyos depressziós volt, 2008-ban október 3-án hunyt el, amikor egy interjúra indult a TV2 Aktív című műsorába. A tévécsatorna taxit küldött érte, ám sajnos nem várt fordulat történt. A taxisnak mentőt kellett hívnia, mert az újságíró rosszul lett. 45 percen keresztül küzdöttek az életéért, de nem tudták megmenteni. A diagnózis szerint légzési és keringési elégtelenség okozta a halálát. 

Ördög Nóra válásának oka

Hét évig alkottak egy párt Rubin Kristóffal, 2008. augusztus 2-án tartották az esküvőjüket, de Ördög Nóra négy hónappal később elhagyta férjét Nánási Pálért, a következő év elején a válási keresetet is beadták.

Ezt is szeretjük