Ő Jakupcsek Gabriella férje már 22 éve: Ádámmal csak ritkán láthatjuk közös fotón

Jakupcsek Gabriella és Kliegl Ádám operatőr 1999-ben kötötték össze az életüket, házasságukból egy lányuk született, Emma.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jakupcsek Gabriella két évig járt a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, amikor 1983-ban rájött, nem a színjátszás lesz az ő útja. Bár a színházi életről lemondott, a rivaldafényről nem, a tévézés felé fordult, mára az egyik legsikeresebb női műsorvezetőként gondolunk rá. 

A teherbírása átlagon felüli, de sok szerep közt kell egyensúlyoznia: médiaszemélyiség, feleség, anya, nagymama, idős édesanyja mellett aggódó gyermek. Zsonglőrködnie kell a beosztásával, hogy mindenre kellő ideje jusson, azonban sokszor az élet átírja ezt az előre eltervezett forgatókönyvet. 

Jakupcsek Gabriella ritkán látott férje

- Mindig elhatározom, hogy beosztom az időmet, aztán történik valami, és újratervezés van - árulta el az ATV Jakupcsek Night háziasszonya a Hot! magazinnak, majd hozzátette, kislányával, Emmával tölti a legtöbb időt, a férje látja a legkevesebbet.

Az operatőrként dolgozó Kliegl Ádámmal hat év ismeretség után, 1999-ben álltak oltár elé, frigyükből 2008-ban született meg egyetlen közös gyermekük, Emma. Mindkettejük életét a rohanás jellemzi, így szigorú szabályokat hoztak annak érdekében, hogy egymás mellett töltődhessenek fel két nagy munka között.

- A férjem filmes, mindketten a szórakoztatóiparban dolgozunk, szigorú szabályok szerint. Egy-egy nagyobb projekt végén szánunk egymásra időt úgy, hogy elutazunk jó messzire, és kizárunk minden mást.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

2020-ban a világjárvány miatti bezártság alatt - ahogy ő fogalmaz - két hónapig "legálisan” tudtak együtt lenni.

- Az elején jópofa volt, hogy nagyokat sétálhattunk, főzhettünk, de közben azért aggódtunk az egzisztenciánkért.

jakupcsek gabi
Fotó: MTI/Zih Zsolt

Azt pedig, hogy az állandó otthonlétben nem volt apropója kiöltözni, kicsinosítani magát, humorral ütötte el.

- Ádám joggingban látott egész nap, ezért viccesen mondtam neki: "Ha jó nőt akarsz látni, kapcsold be a tévét!"

Till Attila felesége

Till Attila és Kriszta 1997 októberében házasodtak össze, 2021-ben ünnepelték a 24. házassági évfordulójukat. Ebből az alaklomból Tilla egy közös fotót is posztolt ritkán látott feleségéről. Nézd meg a képeiket! 

Ezt is szeretjük