Ő Rákóczi Feri ritkán látott felesége: a rádiós 14 éve imádja Judithot

Rákóczi Feri és Judith közös fotóit gyűjtöttük egy csokorba.

rákóczi-feri-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rákóczi Feri évtizedek óta a rádiózásnak él. Pályafutását Békéscsabán a Csaba Rádiónál kezdte, majd úgy gondolta, a fővárosban is szerencsét próbál. 2000 januárjában csatlakozott Vágó Piroshoz a Danubius Rádiónál, ahol a Danubius Csili házigazdájaként ismerkedhetett meg vele a szélesebb közönség.

2009-ben aztán megalakult a nagy trió: Sebestyén Balázzsal és Vadon Jánossal közösen vezették a Danubius Pirítóst. Ugyan a rádió megszűnt, a triumvirátus ma is minden hétköznap reggel köszönti a nézőket a Rádió 1 Balázsék című produkciójában.

Rákóczi Ferenc és ritkán látott felesége

Bár az adások során az 51 éves műsorvezető sok mindent megoszt a hallgatókkal, egyre nagyon ügyel: családját a lehető legjobban igyekszik óvni a reflektorfénytől. Gyermekeit kizárólag hátulról fotózza az Instagramon, és feleségéről is csak elvétve posztol. 14 éve él a legnagyobb boldogságban Judith oldalán, aki egy lánnyal, Pannával és egy fiúval, Somával ajándékozta meg. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A család imád együtt útra kelni, ám a koronavírus-járvány miatt a 2021-es nyaralás során nem mentek messzire, lakóautóval és kerékpárral fedezték fel Németországot és Ausztriát.

- Passautól Bécsig tekertünk Európa egyik legrégebbi kerékpárútján. Ez a nagyjából 320 kilométeres szakasz a Duna mellett fut, és nincs benne emelkedő, ráadásul a táj is gyönyörű - mesélte a Blikknek a nyaralásuk történetét 2021 augusztusában.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy Rákóczi Ferenc és felesége, Judith, akit csak Békának becéz, mennyire összeillő párost alkotnak.

Ezt is szeretjük