Hajas László gyönyörű, szőke felesége: Juditot 16 éve vette feleségül

Hajas László és felesége júliusban nem csak az évfordulójukat, hanem a születésnapjaikat is ünneplik.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hajas László és Judit 2005. július 30-án tartották az esküvőjüket, mindkettejüknek ez volt a második házassága. A ceremónián a gyönyörű, szőke asszony lánya, Bianka, a mesterfodrász lánya, Orsi, valamint a pár időközben megszületett közös gyermeke, Dávid is részt vett. 

A harmonikus házasságban élő pár 2020 decemberében ünnepelte a kapcsolatuk 23. évfordulóját. 

Hajas László felesége

A két lány már rég elhagyta a családi fészket, a 22 éves Dávid egy rövid amszterdami tanulmányút után ismét otthon lakik. A nyári hónapok a családi összejövetelekről szólnak, ugyanis július és augusztus hónapokban sok évfordulót ünnepelnek. 

- Kettesben is jól éreztük magunkat a feleségemmel, de rájöttünk: a legfontosabb, amit a gyerekeinknek adhatunk, a közösen megélt élmények. Szeretünk együtt lenni. A feleségem július 19-én ünnepelte a születésnapját, a fiammal, Dáviddal pedig egy napon születtünk, 44 év különbséggel, július utolsó napján, így ez a dátum dupla ünnep nálunk - mesélte a Hot! magazinnak a sztárfodrász, aki egy nappal a születésnapja előtt a házassági évfordulóját is ünnepli Judittal. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Hajas László 15 évvel fiatalabb felesége. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük