Hajas László gyönyörű, szőke felesége: Juditot 16 éve vette feleségül
Hajas László és felesége júliusban nem csak az évfordulójukat, hanem a születésnapjaikat is ünneplik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajas László és Judit 2005. július 30-án tartották az esküvőjüket, mindkettejüknek ez volt a második házassága. A ceremónián a gyönyörű, szőke asszony lánya, Bianka, a mesterfodrász lánya, Orsi, valamint a pár időközben megszületett közös gyermeke, Dávid is részt vett. 

A harmonikus házasságban élő pár 2020 decemberében ünnepelte a kapcsolatuk 23. évfordulóját. 

Hajas László felesége

A két lány már rég elhagyta a családi fészket, a 22 éves Dávid egy rövid amszterdami tanulmányút után ismét otthon lakik. A nyári hónapok a családi összejövetelekről szólnak, ugyanis július és augusztus hónapokban sok évfordulót ünnepelnek. 

- Kettesben is jól éreztük magunkat a feleségemmel, de rájöttünk: a legfontosabb, amit a gyerekeinknek adhatunk, a közösen megélt élmények. Szeretünk együtt lenni. A feleségem július 19-én ünnepelte a születésnapját, a fiammal, Dáviddal pedig egy napon születtünk, 44 év különbséggel, július utolsó napján, így ez a dátum dupla ünnep nálunk - mesélte a Hot! magazinnak a sztárfodrász, aki egy nappal a születésnapja előtt a házassági évfordulóját is ünnepli Judittal. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Hajas László 15 évvel fiatalabb felesége. 

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük