Pápai Joci szép, szőke felesége bikiniben: Anitával Cipruson nyaraltak
Pápai Joci feleségének bikinis fotójára özönlöttek a bókok.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Javában tombol a nyár, a pihenés, a feltöltődés és az utazás időszaka. Bár utóbbi esetében idén sokan inkább a belföldi kirándulások vagy a Balaton mellett teszik le a voksukat, jó páran akadnak olyanok is, akik alig várták, hogy külföldön, paradicsomi környezetben lazíthassanak.

Pápai Joci és Majka a második tábort erősítik. A két zenész, mint ahogy korábban már többször, 2021 nyarán is úgy döntöttek, hogy közösen utaznak. A festői szépségű Ciprusra esett a választásuk, itt töltöttek el pár napot családi körben. 

Pápai Joci felesége bikiniben

A június 27-én kezdődött üdülésről nem maradhattak el az Instagram-fotók, mindketten sok képet és videót örökítettek meg, amelyeket meg is mutattak a követőiknek. Pápai Joci oldalán felesége bikinis fotója vitte a prímet, követői nem győzték dicsérni, milyen gyönyörű nő Anita. 

"Nagyon szép a feleséged! Többször kéne együtt fotózkodnotok!"

"Szerencsés ember vagy, hogy ilyen gyönyörű feleséget találtál magadnak. Becsüld, és vigyázz rá, mert a család a legfontosabb a világon!"

"Bombanő a párod!" - bókoltak a kommentelők.

A cikk az ajánló után folytatódik

A páros másfél év után, 2004-ben kötötte össze az életét, azóta kétgyermekes szülők lettek: Hanna lányuk 2005-ben, Zalán fiuk 2011-ben született. Bár saját bevallásuk szerint gyakran megkapják, hogy külsőre nem illenek össze, a 17 év, ami a hátuk mögött van, bizonyítja, az ellentétek vonzzák egymást.

Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy festett Pápai Joci felesége bikiniben Cipruson, valamint további képeken nézheted meg, mennyire szép nő Anita.

Ezt is szeretjük