Majka lángosozó kisfia tarol az Instán: Olivér fotójával nem tudtak betelni a rajongók
Összegyűjtöttük Majka kisebbik fiának legcukibb fotóit az Instagramról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2002-ben a Való Világ első szériájában feltűnt egy nagyszájú, ózdi srác, aki humorával és karizmatikusságával egyből meghódította a nézőket. Majka azon egykori valóságshow-hősök táborát erősíti, akik jócskán ki tudták használni az akkor rájuk vetülő figyelmet. 41 esztendős korára fényes karriert épített a zeneiparban és a televízió világában.

A rapper-műsorvezető a szerelemben is hasonlóan szerencsésnek mondhatja magát. Tíz éve alkotnak egy párt gyermekei édesanyjával, Majoros Hajnalkával. A modell két fiúval ajándékozta meg, Marián 2020-ban töltötte be a kilencedik életévét, öccse, Olivér pedig idén áprilisban lett ötesztendős.

Majka lángosozó kisfiát imádják az Instán

A cuki csemetékről gyakorta láthatunk édesapjuk Instagram-oldalán imádni való fotókat, amelyek elárulják, hogy a fiúknak nem kell a szomszédba menniük, ha viccelődésről van szó. Imádja őket a kamera, Marián a pózolás nagymestere, Olivér pedig van, hogy "angolul” rappel a követőknek, akik mindig elolvadnak a tündéri lurkótól. A lángosozás közben készített képe is kiakasztotta a cukiságmérőt. Olivér egy hatalmas sajtos-tejfölös lángost majszolt olyan jóízűen, hogy a kommentelők gyomra is egyből megkordult.

"Éhes lettem! De jó evőkéje van, meg kell zabálni!"

"Legyűri vajon az egész lángost ez a kölyök? Felnőttként nincs ilyen jó evőkém" - lelkendeztek a hozzászólók.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen tündéri volt Olivér lángosozás közben, valamint további képeken nézheted meg Majka kisebbik fiát.

Ezt is szeretjük