Itt él Majka és Dundika: beleshetsz a sztárpár gyönyörű otthonába
Majka és Dundika gyönyörű helyen él két kisfiukkal, Mariánnal és Olivérrel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Majka cuki videót töltött fel arról, késő este kisebbik fia, Olivér mivel szórakoztatja a családot, csak hogy ne kelljen lefeküdnie. 

"Este fel kilenckor gyakorlatilag mindenre képesek hogy ne kelljen lefeküdni" - írta a zenész és műsorvezető. 

Majka és Dundika otthona

Amíg a 41 éves sztár és Dundika lassan ötéves kisfia felkészül, hogy "angolul" rappeljen, az Instagram-követők azt is láthatják, hol él a sztárpár: körbetekinthetnek a tágas, nappalival egybekötött étkezőbe és konyhába, valamint az előtérbe is. 

Egy kis produkcióért a nagyobbik csemetének, a kilencéves Mariánnak sem kell a szomszédba mennie. Róla 2020 decemberében posztolt az édesapja. 

Majka és Dundika házához kültéri medence is tartozik, amit meleg időben élveznek a gyerekek - különösen, ha az apjukkal pancsolhatnak.  

Természetesen egy hangulatos terasz is készült az otthonukhoz, ahol jó időben lazíthatnak. Olivér negyedik szülinapján is ott készült ez a fotó. 

A kertben csúszda és egy menő, cölöpökön álló  játszóház is helyet kapott mászófallal és létrával. 

Oszvald Marika nyaralója

A színésznő gödöllői nyaralójában kollégáit is gyakran vendégül látta egy-egy medencés partin. Általában áprilisban költözik ki, és novemberig marad kutyáival és macskáival. Egy zöld oázis közepén áll a kétemeletes ház: virágok, dísz- és gyümölcsfák, örökzöldek és veteményes is található a telken. 

Ezt is szeretjük