Itt él Majka és Dundika: beleshetsz a sztárpár gyönyörű otthonába

Majka és Dundika gyönyörű helyen él két kisfiukkal, Mariánnal és Olivérrel.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Majka cuki videót töltött fel arról, késő este kisebbik fia, Olivér mivel szórakoztatja a családot, csak hogy ne kelljen lefeküdnie. 

"Este fel kilenckor gyakorlatilag mindenre képesek hogy ne kelljen lefeküdni" - írta a zenész és műsorvezető. 

Majka és Dundika otthona

Amíg a 41 éves sztár és Dundika lassan ötéves kisfia felkészül, hogy "angolul" rappeljen, az Instagram-követők azt is láthatják, hol él a sztárpár: körbetekinthetnek a tágas, nappalival egybekötött étkezőbe és konyhába, valamint az előtérbe is. 

Egy kis produkcióért a nagyobbik csemetének, a kilencéves Mariánnak sem kell a szomszédba mennie. Róla 2020 decemberében posztolt az édesapja. 

Majka és Dundika házához kültéri medence is tartozik, amit meleg időben élveznek a gyerekek - különösen, ha az apjukkal pancsolhatnak.  

Természetesen egy hangulatos terasz is készült az otthonukhoz, ahol jó időben lazíthatnak. Olivér negyedik szülinapján is ott készült ez a fotó. 

A kertben csúszda és egy menő, cölöpökön álló  játszóház is helyet kapott mászófallal és létrával. 

Oszvald Marika nyaralója

A színésznő gödöllői nyaralójában kollégáit is gyakran vendégül látta egy-egy medencés partin. Általában áprilisban költözik ki, és novemberig marad kutyáival és macskáival. Egy zöld oázis közepén áll a kétemeletes ház: virágok, dísz- és gyümölcsfák, örökzöldek és veteményes is található a telken. 

Ámulunk Oszvald Marika gödöllői nyaralóján - Hatalmas kertjébe medencét is építettek

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük