Borbás Marcsi így él őrségi otthonában: megmutatta csodaszép kertjét
Borbás Marcsi kertjében minden van, mi szem-szájnak ingere.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Borbás Marcsi a Gasztroangyal műsorvezetőjeként folyamatosan járta az országot, ám most úgy döntött, megpihen egy időre, megtoldotta az önkéntes karantént, hogy legújabb hobbijának, a kertészkedésnek élhessen.

Ehhez festői szépségű környezetet választott, az Őrségben töltötte az elmúlt hónapokat. Főzőtudománya messze földön híres, de most azt is bebizonyította, hogy a kertészkedésbe sem törik bele a bicskája, az udvara úgy fest, mint egy mesekönyv oldala.

Borbás Marcsi csodaszép kertje

Mindenféle növényt termeszt, a pak choitól a petrezselymen át a krumpliig bármi megtalálható a kertjében, ami szem-szájnak ingere. Bár a ház körül nagyon sok a munka, az 52 éves sztár ezt egy cseppet sem bánja, inkább összeköti a kellemeset a hasznossal, új hobbijából videósorozatot is tervez.

borbás-marcsi-3
Fotó: TV2 Mokka

- Belekezdtem egy kertes videósorozatba, de egyedül vagyok a kertre, és irdatlan mennyiségű munkát jelent, hogy a növények teremjenek, és közben még forgatni is lehessen - mesélte a Mokka riportjában.

borbás-marcsi-1
Fotó: TV2 Mokka

Hogy rendszert teremtsen a mindennapjaiba, kitalált egy napi ütemtervet magának. Ennek köszönhetően belefér a munka mellett a pihenés is, sőt még diétázni és edzeni is elkezdett. Lassan, de biztosan olvadnak le róla a kilók.

borbás-marcsi-2
Fotó: TV2 Mokka

- Elhatároztam, hogy nagyon szigorúan fogom a napi órarendemet kezelni, hogy mikor fogok dolgozni, háztartást vezetni, edzeni, és hogyan fogok diétázni. Én az a típus vagyok, akinek szépen lassan mennek le a kilók a karanténban, ennek szeretnék a végére járni.

Istenes Bence és Csobot Adél otthona

Istenes Bence és Csobot Adél betekintést engedtek az otthonukba. Münchenben élnek két kilométerre egy kis falutól, az erdő szélén. Igazi mesebeli környezet veszi őket körül, mezők és egy hatalmas rét is elterül a szomszédságukban. Van, hogy még őzek és nyulak is besétálnak a kertjükbe.

Ezt is szeretjük