Zámbó Krisztián éneklés helyett földet művel - Zöldséget és gyümölcsöt termeszt
Zámbó Krisztiánból hamisítatlan gazda lett, aki a földeken is énekel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miután kitört a koronavírus-járvány, rengetegen kényszerültek otthonaikba. Sokakban felmerült a kérdés, hogy azt a sok időt, amit eddig a munka töltött ki, most mivel üssék el. Van, aki a sütés-főzés világába merült, míg mások a kertészkedés örömeit fedezték fel.

Zámbó Krisztián is rotációs kapára cserélte le a mikrofont, és a színpad helyett most a családi földeken ereszti ki az énekhangját.

Zámbó Krisztián földművesnek állt

A karantén első heteiben nagyon kétségbeesett, hogy sorra mondták le a fellépéseit, így elhatározta, hogy új szenvedélyt keres magának. Meg is találta a testhezálló hobbit: földművesnek állt. Menyasszonya, Zsuzsi is támogatja, ő a konyhában sürög-forog, és majd felhasználja azokat a gyümölcsöket és zöldségeket, amiket párja termeszt.

zámbó-krisztián
Fotó: TV2 Mokka

- Megtanultam a mezőgazdaság fortélyait. 13 éve vagyok a pályán, járom az országot, nekem erre a pihenőre szükségem volt. Tudom, hogy nagyon sokan vannak, akik nem tudnak kimozdulni, így még jobban örülök, hogy itt lehetek, és valamivel elfoglalhatom magam. Nagyon fontos számomra, hogy spóroljunk most, így mindent megtermelünk magunknak - mesélte el a Mokka riportjában.

Az énekes kertjében minden van, ami szem-szájnak ingere: padlizsánt, dinnyét, paradicsomot és paprikát is nevel, amiből majd isteni jalapenoszószt készít szerelmével.

zámbó-krisztián-és-menyasszonya
Fotó: TV2 Mokka

A jó levegő és a kinti munka inspirációként hat rá a zenében is, új lendületet kapott a dalszerzéshez. Elmondása szerint élete egyik legboldogabb időszakát éli most meg, de mindemellett várja, hogy visszatérhessen a közönségéhez.

Sztárpárok a karanténban

Sok olyan híresség van, akit kedvese segít át a koronavírus okozta nehéz időszakon. Képeken mutatjuk, hogyan romantikáznak otthonaikban a hazai sztárpárok, amíg tombol a világjárvány.

Ezt is szeretjük