Csősz Bogi így él isztambuli luxusvillájában – A birtokot a személyzet sem hagyhatja el
Csősz Bogi jól viseli az önkéntes karantént, de egyvalami hiányzik neki.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Csősz Boglárka március elkezdte forgatni a Feleségek luxuskivitelben harmadik évadát, még nem lehetett tudni, mennyire felborítja az egész világ mindennapjait a koronavírus-járvány. Március 17-én az utolsó török járatok egyikével jutott haza Isztambulba, ahol férjével egy mesés villában élnek – a kisebbfajta palotát a VIASAT3 műsorában is láthatták a nézők. 

A 36 éves sztár és török milliárdos férje is komolyan veszik a szigorú óvintézkedéseket, sem ők, sem a személyzet nem hagyhatja el a birtokot. 

Csősz Bogi bezárkózott az isztambuli villába

A luxusfeleség azt mondta a Mokkába pazar nappalijukból videóhíváson keresztül bejelentkezve, hogy jól éli meg a rendkívüli helyzetet, mert most legalább sokkal több ideje van a férjére, és Buraknak is rá, mint máskor. A szabályokat Isztambulban szigorúan betartja mindenki, hiszen az agglomerációval együtt Budapestnél jóval nagyobb, 15 milliós világvárosban a fertőzésveszély is jóval nagyobb, mint a magyar fővárosban. Az emberek nem mennek ki két-háromnaponta vásárolni, mindenki alaposan feltankolt legalább két hétre. 

- Már az elején ezt gondoltuk, hogy ez lesz a legjobb megoldás mindenkinek, és megmondtuk, hogy hajlandóak vagyunk őket megtartani, nem szeretnénk senkit kirúgni, az egyetlen szabály az, hogy nem hagyhatják el a házat. Nyilván van pihenőnapjuk, ami alatt a birtokon belül mászkálhatnak, pihenhetnek, de nem lehet kimenni. 

csosz-bogi
Fotó: TV2/Mokka

- Bármire szükségünk vagy nekik szükségük van, megoldják a sofőrök - közülük is egy személy mozog, ha lehet, minél kevesebb időt töltsön kint, és maszkban, kesztyűvel felszerelve vásárol be, tehát ügyelünk, hogy ne kerüljön be a vírus a házba. Van pár dolog, amit online rendelünk, azokat is lemossuk, lefertőtlenítjük.   

A cikk az ajánló után folytatódik

Csősz Boni nem pánikol, de szerinte jobb megelőzni a bajt. A higiénia korábban is fontos volt az otthonukban, most pedig fokozottan az. A külsejére és a megjelenésére mindig nagyon ügyelő luxusfeleség azt is elárulta, mennyire hiányzik neki az, hogy szépségszalonba járjon. 

- Ami a legjobban hiányzik, az a fodrász. Múlt héten lenyírtam Burak haját, és viccelődött velem, hogy egy jó kis kiadást kihúztam a listáról. Törökországban megszokja az ember, hogy akár minden nap elmegy fodrászhoz, mert itt nem az van, hogy időpontot kérsz, hanem besétálsz, vagy reggel jön, és megcsinálja a hajad. 

- Itt a legtöbb nő háromszor-négyszer elkészítteti a haját. Ez nem kerül olyan sokba, mint Magyarországon, nagyon olcsón megcsinálják a hajsütést vagy hajbeszárítást. A vágás, festés nyilván sokkal drágább. A nők nagy része hozzá van szokva, hogy ki legyen húzva a haja, mert a törökök haja göndör, vastag, nem tudják kezelni. Ez egy fontos dolog ebben a kultúrában – osztotta meg a TV2 reggeli műsorának nézőivel.  

A smink nem okoz gondot, azt elkészíti magának, minden reggel fel is öltözik csinosan, mert sokszor vesz részt videokonferencián, férjével az üzleti ügyeiket otthonról is tudják intézni. 

Csősz Bogi pazar otthona

Magyar sztárt nem láttunk még olyan luxusvillában élni, mint amilyen Csősz Boglárka isztambuli otthona. Az 1400 négyzetméteres villa háromszintes, tetőteres, és bizonyos szintjei nem is látszanak - a luxuskocsikat rejtő garázs vagy a borospince valószínűleg a föld alatt kapott helyet. 300 fás, másfél hektáros kert is tartozik hozzá, egy virágos, zöld oázis.

Ezt is szeretjük