Majka és ritkán látott bátyja: Tamással ennyire hasonlítanak

Majka bátyja születésnapja alkalmából posztolt közös képeket az Instára.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Majka 2002-ben a Való Világ első szériájának ezüstérmeseként robban be a köztudatba. Közel húsz éve meghatározó szereplője a magyar médiának, nem csak a televízióban vetette meg a lábát, a zeneiparban is szép karriert futott be.

Nem csoda, hogy ennyi idő után rajongói úgy érezhetik, mindent tudnak róla. Miután 2010-ben csatlakozott a TV2-höz, szinte nem volt olyan produkció, amiben ne szerepelt volna. A képernyős a közösségi médiában is aktív. Bár nem tartozik azon hírességek közé, akik minden egyes nap újabb és újabb szeletet mutatnak az életükből rajongóiknak, gyerekeiről és feleségéről gyakorta tesz közzé szívmelengető fotókat. 

Majka és ritkán látott bátyja, Tamás

Testvéreiről azonban csak nagyon ritkán posztol, így sokan nem is tudják, hogy két báttyal és egy nővérrel is büszkélkedhet. Közülük leginkább Tamással hasonlítanak egymásra, akit születésnapja alkalmából mutatott meg a nagyérdeműnek. A poszt jobb oldalán látható fehér nyílra kattintva még több képet láthatsz a testvérpárról.

A felvételek alapján a két testvér, ha szeretné, sem tagadhatná le egymást: mindketten barna hajjal és barna szemmel rendelkeznek, és a csibészes mosoly is ugyanúgy megfigyelhető az arcukon. A hasonlóságot még inkább szembetűnővé teszi, hogy fizimiskájuk sem különbözik sokban: borostát viselnek, és tetoválás díszíti a karjukat.

Gyerekként ez a párhuzam még nem volt jellemző. A rapper 2020 februárjában közzétett gyerekkori fotójuk mellett árulta el, hogy Tamás kisfiúként sokkal kerekebb volt, mint manapság. 

"Ez két kisfiú nagyon boldog volt akkoriban. A nagyobbik leginkább azért, mert mindig megehette a labdát miután játszottak vele" - poénkodott a fénykép láttán.

Bár Tamásról nem lehet sokat tudni, annyi bizonyos, hogy neki sem idegen a televíziózás, ám ő inkább a háttérben tevékenykedik. Például Az 50 milliós játszma című 2017-es kvíz show-ban szerkesztőként dolgozott, ő készítette fel öccsét a vetélkedő játékosaiból.

Dundika és ritkán látott húga

Kevesen tudják, hogy Dundikának van egy négy évvel fiatalabb húga, aki szintén két kisfiú édesanyja. Hornyák Brigitta fiatalon lett először várandós. 18 éves volt, amikor egy szerelmi csalódás után megismerkedett az interneten a párjával, majd három hónap múlva várandós lett. Kristóf öccse nem sokkal azután látta meg a napvilágot, hogy Dundika 2016 augusztusában világra hozta Olivért. 

Dundika és ritkán látott húga is gyönyörű - A 33 éves Brigi is szőke bombázó

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük