Puskás Peti és 8 évvel fiatalabb öccse: Danival egyre jobban hasonlítanak egymásra

Képeken mutatjuk Puskás Peti 27 éves testvérét, Danit.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Puskás Peti nevét 2005-ben ismerte meg az ország, amikor a Megasztár harmadik szériájával berobbant a köztudatba. A tehetségkutató nem csak ismertséget hozott neki, a karrierjét is beindította. Szólóénekesként kezdte, majd belecsöppent a színház világába, olyan darabokban láthattad, mint az 56 csepp vér, a Made in Hungaria vagy a Macskák.

2012-ben újabb fordulóponthoz ért az élete, öccsével megalapították a The Biebers nevű formációt. A csapat azóta népszerű fesztiválzenekar lett, olyan előadók előtt zenélhettek, mint Robin Williams vagy az Imagine Dragons.

Puskás Peti 27 éves öccse, Dani

A 27 éves Puskás Dani a zenekar billentyűse és énekese. Nem csoda, hogy ő is épp olyan művészlélek, mint a bátyja, hiszen szüleik is a színpadon leltek hívatásra, mindketten színművészek. A zene szeretetén kívül másban is osztoznak, külsejük az évek múlásával egyre jobban hasonlít egymásra.

Stílusukban is sok az átfedés, mindketten szeretik a laza, vagány ruhákat, mindössze annyi különbséget lehet felfedezni köztük, hogy Dani szemüveges, és bajszot visel. Sokan nem tudják róla, de már 16 évesen elkezdett érdeklődni a popszakma iránt: először lemezlovasként próbálta ki magát, majd zeneszerkesztést, zeneszerzést és hangszerelést is tanult.

Képes összeállításunkban mutatjuk Puskás Peti nyolc évvel fiatalabb testvérét, Puskás Danit.

Ezt is szeretjük