Sebestyén Balázs és gyönyörű felesége ritka közös fotón - 11 éve házasodtak össze
Sebestyén Balázs és felesége, Viki a 11. házassági évfordulójukat ünnepli.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sebestyén Balázs és felesége nem szerepelnek a bulvárlapokban, Vikivel úgy döntöttek, a magánéletüket megtartják maguknak.

A rádiós és tévés műsorvezető a gyerekeit sem mutogatja, az ősszel 11 éves Benettről és az öt és fél éves Noelről nagyon ritkán csak olyan képeket látni a közösségi oldalán, amelyeken nem látszik a fiúk arca. 

Sebestyén Balázs felesége

Párjával időnként szerepel egy-egy posztban, főként valamilyen ünnephez kapcsolódó vagy nyaralás során készült felvétellel örvendeztetik meg a követőket. Most Viki volt az, aki kitett vasárnap egy közös képet: ekkor ünnepelték a 11. házassági évfordulójukat. 

Sebestyén Balázs felesége a posztban azt is elárulta, hogy 18 éve ismerik egymást, 17 éve dolgoznak, és 15 éve laknak együtt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Érdekes, hogy amikor megismerkedtek, Viki nem rajongott az ötletért, hogy együtt dolgozzanak, és ennek hangot is adott. 

- A legelső emlékem Vikiről, hogy nagyon szép csaj, nagyon hebrencs, nagyon nagyszájú, és iszonyúan berzenkedett attól, hogy együtt dolgozzunk. Amikor egymás mellé osztottak minket, tiltakozott, hogy na, ő a Balázzsal biztos nem fog működni. Valószínűleg látta, hogy itt egy nagyszájú csávó, aki azért valahogy elvan a kamera mögött, hat, amit csinál, de nyilván kibírhatatlan… - mesélte Sebestyén Balázs 2018-ban a Nők Lapjának

A kezdeti ellenszenvből aztán szerelem lett, aztán 2009-ben összeházasodtak, ugyanabban az évben pedig az első gyermekük is megszületett, akit a testvére öt évvel később követett. 

Sebestyén Balázs felesége

2019 nyarán Sebestyén Balázs posztolt közös képeket az évfordulójuk alkalmából. 2009 nyarán házasodtak össze, első gyermekük, Benett 2009. október 18-án, a második, Noel 2014. december 18-án született. 

Ezt is szeretjük