Sebestyén Balázst eleinte ki nem állhatta a felesége - Viki kibírhatatlannak tartotta

Sebestyén Balázst a felesége is ellenszenvesnek tartotta a megismerkedésükkor.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sebestyén Balázs a VIVA TV fenegyerekéből az RTL Klub egyik vezető műsorvezetője lett, aki számos tévéműfajban kipróbálta magát, emellett évek óta az ország legnépszerűbb reggeli rádióműsorával ébreszti a nézőket. Mindenkinek él a fejében róla egy kép, ami nem mindig fedi a valóságot. Amikor megismerte a feleségét, Viki is ellenszenvesnek találta, nem rajongott az ötletért, hogy együtt dolgozzanak, mesélte a 41 éves sztár a Nők Lapjának

- A legelső emlékem Vikiről, hogy nagyon szép csaj, nagyon hebrencs, nagyon nagyszájú, és iszonyúan berzenkedett attól, hogy együtt dolgozzunk.

Amikor egymás mellé osztottak minket, tiltakozott, hogy na, ő a Balázzsal biztos nem fog működni.

Valószínűleg látta, hogy itt egy nagyszájú csávó, aki azért valahogy elvan a kamera mögött, hat, amit csinál, de nyilván kibírhatatlan… - mondta a hetilapnak adott címlapinterjúban. 

sebestyen-balazs
Fotó: RTL Klub/Sárosi Zoltán

Nem egyedi eset, hogy az emberek annak a műsorvezetőnek a képével azonosítják, amilyennek a tévében látják, vagy amilyennek a rádióban hallják.  

- Rólam él egy kép a médiában, a beszólogatós, nagyképű, ironikus, szókimondó csávó képe - jól érzem magam benne, szórakoztat. Ez egy szerep persze. A magánéletben nem így működöm, sokkal nyugisabb, csöndesebb, töprengőbb vagyok, aki velem találkozik, az valószínűleg dermesztően unalmasnak talál. 

Sebestyén Balázs és Viki 2009 nyarán házasodtak össze, első gyermekük, Benett 2009 októberében, a második, Noel 2014 decemberében született. Saját bevallása szerint - mint a legtöbb pár - ők is sokat dolgoztak és dolgoznak a házasságukon, ugyanakkor az is a jó kapcsolatuk titka, hogy remekül kiegészítik egymást. 

- Viki azért érdekel, mert sok élethelyzetben, sok tulajdonságában nagyon más, mint én, és így pont ketten vagyunk egy egész. Én ösztönös vagyok, neki viszont elképesztő agya van. Hihetetlenül jól lát dolgokat, és érez rá arra, mi fog történni. Mi ketten nagyon jól tudunk együtt haladni, kiegészíteni egymást. 

Sebestyén Balázs és ritkán látott felesége - A gyönyörű Vikivel 12 éve van együtt

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük