Sebestyén Balázst eleinte ki nem állhatta a felesége - Viki kibírhatatlannak tartotta
Sebestyén Balázst a felesége is ellenszenvesnek tartotta a megismerkedésükkor.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sebestyén Balázs a VIVA TV fenegyerekéből az RTL Klub egyik vezető műsorvezetője lett, aki számos tévéműfajban kipróbálta magát, emellett évek óta az ország legnépszerűbb reggeli rádióműsorával ébreszti a nézőket. Mindenkinek él a fejében róla egy kép, ami nem mindig fedi a valóságot. Amikor megismerte a feleségét, Viki is ellenszenvesnek találta, nem rajongott az ötletért, hogy együtt dolgozzanak, mesélte a 41 éves sztár a Nők Lapjának

- A legelső emlékem Vikiről, hogy nagyon szép csaj, nagyon hebrencs, nagyon nagyszájú, és iszonyúan berzenkedett attól, hogy együtt dolgozzunk.

Amikor egymás mellé osztottak minket, tiltakozott, hogy na, ő a Balázzsal biztos nem fog működni.

Valószínűleg látta, hogy itt egy nagyszájú csávó, aki azért valahogy elvan a kamera mögött, hat, amit csinál, de nyilván kibírhatatlan… - mondta a hetilapnak adott címlapinterjúban. 

sebestyen-balazs
Fotó: RTL Klub/Sárosi Zoltán

Nem egyedi eset, hogy az emberek annak a műsorvezetőnek a képével azonosítják, amilyennek a tévében látják, vagy amilyennek a rádióban hallják.  

- Rólam él egy kép a médiában, a beszólogatós, nagyképű, ironikus, szókimondó csávó képe - jól érzem magam benne, szórakoztat. Ez egy szerep persze. A magánéletben nem így működöm, sokkal nyugisabb, csöndesebb, töprengőbb vagyok, aki velem találkozik, az valószínűleg dermesztően unalmasnak talál. 

Sebestyén Balázs és Viki 2009 nyarán házasodtak össze, első gyermekük, Benett 2009 októberében, a második, Noel 2014 decemberében született. Saját bevallása szerint - mint a legtöbb pár - ők is sokat dolgoztak és dolgoznak a házasságukon, ugyanakkor az is a jó kapcsolatuk titka, hogy remekül kiegészítik egymást. 

- Viki azért érdekel, mert sok élethelyzetben, sok tulajdonságában nagyon más, mint én, és így pont ketten vagyunk egy egész. Én ösztönös vagyok, neki viszont elképesztő agya van. Hihetetlenül jól lát dolgokat, és érez rá arra, mi fog történni. Mi ketten nagyon jól tudunk együtt haladni, kiegészíteni egymást. 

Ezt is szeretjük