Sebestyén Balázs múltbéli fotója - A frizurája miatt cikizték
Sebestyén Balázsról egy régi fotó került elő.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy régi fotó került ki a Balázsék Facebook-oldalára, melyen Sebestyén Balázs hosszú hajjal, kamaszként látható. Az M3 retró csatorna egyik szemfüles nézője szúrta ki pár évvel ezelőtt, hogy a műsorvezető a közönség soraiban foglalt helyet Rózsa György egyik műsorában. 

Mindenkinek van olyan kamaszkori fotója, melyen a régmúlt idő divatja szerint néz ki, és ma már legszívesebben letagadná. A hozzászólók Sebestyén Balázs ingét és a haját is cikizték. Egyikük azt írta, ha legközelebb fogadást köt Rákóczi Ferivel és Vadon Janival, ne abban egyezzenek meg, hogy a negyvenéves sztár kopaszra borotválja a fejét, ha veszít, hanem abban, hogy megnöveszti a képen látható hosszúságúra. 

A fotó egyébként azért került elő ismét, mert Rózsa György azt nyilatkozta a Blikknek, hogy ha lenne rá igény, szívesen fölélesztené néhány régi műsorát. Balázsék ebből az apropóból hívták fel telefonon. 

- A Leg... leg... leg... folytatására biztosan több ezren jelentkeznének, hiszen sokan szeretnének bekerülni a Guinness Rekordok Könyvébe, de régi álmom, hogy a Magyar Elsők is folytatódjon. 116 rész készült belőle, de eredetileg 150-et terveztünk. Jó lenne azt a 34-et még leforgatni, ha felkérnének, belevágnék! Persze, már nem lennék annyit az előtérben. Azt vallom, hetvenévesen már nem kell annyit a képernyőn lenni. A fiatal kollégák készíthetnék a riportokat, én pedig feltűnnék egy-két konferáló mondat erejéig - nyilatkozta a tévés legenda a hetilapnak.  

Ezt is szeretjük