Király Viktor sem volt mindig ilyen sármos - Igazi lúzer volt a suliban
Az énekes az amerikai lányoknál nem vágódott be.

kiraly-viktor-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Király Viktor nemcsak lenyűgöző hangjával, de sármos külsejével is hódít a hölgyek körében. A Joy Social Media Award #szivtiprovagyok kategóriájának jelöltje bár magabiztos a színpadon, a lányokkal sosem volt könnyű dolga.

A 33 éves énekes Amerikában született, és még tinédzserkorát is ott töltötte, így első csajozós emlékei is oda kötődnek. 

- Nem voltak túl nagy sikereim az amerikai lányok körében, ugyanis deszkás voltam, ami ott nem számított menőnek. Sajnos a filmekben látott klikkesedés a valóságban is igaz, és én lúzer srácnak számítottam, így nem is nagyon volt esélyem az ismerkedésre - árulta el. 

Számára akkor kezdődött el egy teljesen új élet, miután családjával Magyarországra költözött. 

- Kicsit jobb lett a helyzet, mivel nagy dolognak számított, hogy érkezett egy amerikai srác, de én továbbra is nehezen nyíltam meg, sőt, még a mai napig gátlásos vagyok, ha ismerkedésről van szó - mesélte. 

Persze azért őt sem kellett félteni, ikertestvérével, Benjaminnal kihasználták azt, hogy úgy hasonlítottak, és hasonlítanak egymásra a mai napig, mint két tojás.  

- Egyszer egy házibuliban az ikertestvérem és én is megismerkedtünk egy-egy lánnyal, de később kiderült, hogy mindkettőnknek pont a másik lány tetszik jobban. Azt találtuk ki megoldásnak, hogy az első randikon felcseréljük egymást Bennel, működött is a terv, de természetesen később kiderült a csalás - vallotta be. 

Ezt is szeretjük