Ernyey Béla felesége sugárzóan szép ezen a fotón - A színész 12 éve szeretett bele Dórába
Ernyey Béla köszöni feleségének, hogy megmaradt olyannak, amilyennek megismerte.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ernyey Béla és felesége ma ünneplik megismerkedésük 12. évfordulóját. A 77 éves sztár ebből az alkalomból kiposztolta a Dóráról készült legjobb fotóját. Nem csodálkozunk, hogy egyből beleszeretett, a felvételről sugárzik a nő szépsége és kedvessége. 

"Édesem…

Engedd meg nekem, hogy ma, 2020. május 19-én, amikor megismerkedésünk tizenkettedik évfordulóját ünnepeljük, rólad készült legjobb fényképemmel köszöntselek fel. Köszönöm, hogy vagy, és hogy a minket körülvevő, egyre mesterkéltebb világban meg tudtál maradni annak az imádni valóan természetes lénynek, akinek megismertelek. 

Maci, a férjed…" - írta a bejegyzéshez a szerelmes színész, műsorvezető, aki a megismerkedésük után egy évvel feleségül is vette párját. 

Ernyey Béla 12 éve szerelmes Dórába

A 77 éves sztár a tizedik évfordulójukon írt arról, hogy a kapcsolatuk hajnalán sokan nem hittek abban, hogy a 38 év korkülönbséggel hosszú távon is boldogok lesznek, de ők rácáfoltak a kétkedőkre.    

"Mi bebizonyítottuk a hitetlenkedőknek, hogy a valódi érzelem, a stílus és a világ azonos értelmezése minden nehézséget le tud győzni - és, hogy a csendes boldogság sokkal többet ér, mint a hangos magamutogatás. 

A nagy ünneplésben egy dolgot bolondság lenne elhallgatni: bizsergető elégtételt érzünk, ha arra gondolunk, hogy a minket anno egy televíziós műsorban bőszen szidalmazók legtöbbje ma már rég nincs együtt akkori, „korban hozzáillő” partnerével " - fogalmazott akkor.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen boldog együtt Ernyey Béla és felesége, Balaton Dóra. 

Ezt is szeretjük