Ernyey Béla felesége sugárzóan szép ezen a fotón - A színész 12 éve szeretett bele Dórába

Ernyey Béla köszöni feleségének, hogy megmaradt olyannak, amilyennek megismerte.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ernyey Béla és felesége ma ünneplik megismerkedésük 12. évfordulóját. A 77 éves sztár ebből az alkalomból kiposztolta a Dóráról készült legjobb fotóját. Nem csodálkozunk, hogy egyből beleszeretett, a felvételről sugárzik a nő szépsége és kedvessége. 

"Édesem…

Engedd meg nekem, hogy ma, 2020. május 19-én, amikor megismerkedésünk tizenkettedik évfordulóját ünnepeljük, rólad készült legjobb fényképemmel köszöntselek fel. Köszönöm, hogy vagy, és hogy a minket körülvevő, egyre mesterkéltebb világban meg tudtál maradni annak az imádni valóan természetes lénynek, akinek megismertelek. 

Maci, a férjed…" - írta a bejegyzéshez a szerelmes színész, műsorvezető, aki a megismerkedésük után egy évvel feleségül is vette párját. 

Ernyey Béla 12 éve szerelmes Dórába

A 77 éves sztár a tizedik évfordulójukon írt arról, hogy a kapcsolatuk hajnalán sokan nem hittek abban, hogy a 38 év korkülönbséggel hosszú távon is boldogok lesznek, de ők rácáfoltak a kétkedőkre.    

"Mi bebizonyítottuk a hitetlenkedőknek, hogy a valódi érzelem, a stílus és a világ azonos értelmezése minden nehézséget le tud győzni - és, hogy a csendes boldogság sokkal többet ér, mint a hangos magamutogatás. 

A nagy ünneplésben egy dolgot bolondság lenne elhallgatni: bizsergető elégtételt érzünk, ha arra gondolunk, hogy a minket anno egy televíziós műsorban bőszen szidalmazók legtöbbje ma már rég nincs együtt akkori, „korban hozzáillő” partnerével " - fogalmazott akkor.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen boldog együtt Ernyey Béla és felesége, Balaton Dóra. 

Ezt is szeretjük