Rónai Egon felesége és öt gyermeke egy képen: az ATV műsorvezetőjének ilyen szép családja van

Rónai Egon első házasságából két nagyfia született, második felesége pedig három gyerkőccel ajándékozta meg.

rónai-egon-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2021 szeptemberében Rónai Egon volt az egyik tévés, aki magyar sajtó kategóriában megkapta a Prima díjat. Az 1986-tól a médiában dolgozó műsorvezető sikereit a szakmában nem csak önmagának tulajdonítja, szerinte az elismerés épp annyira szól felesége támogatásának, mint neki.

Zsanett-tel idén már a 10. házassági évfordulójukat ünnepelhették. A jubileum alkalmából egy napot elcsentek maguknak, és kettesben barangoltak a Zemplénben. 

Rónai Egon felesége és öt gyermeke egy képen

Az ATV Egyenes beszéd című műsorának házigazdája családi életét a harmónia szó jellemzi. Élete párjával minden erőfeszítés nélkül kiegyensúlyozott a kapcsolatuk, valamint öt gyermekével sem lehetne ennél felhőtlenebb a viszonya.

- Nem mondom, hogy minden napunk álomszerű álomcsalád, mert itt is van vita, nyúzzák egymást a gyerekek, néha én is szoktam kiabálni. De közben akkora szeretetben és olyan jól élünk együtt, hogy az már önmagában teljesítmény - ecsetelte a Best magazinnak 2021 novemberében.

A cikk az ajánló után folytatódik

A televíziós kétszer nősült. Jelenlegi házasságából három gyerkőc született: Berci 2013-ban, Dorka 2015-ben, Vili pedig 2018-ban látta meg a napvilágot. Előző felesége két fiút szült neki, Bálint és Gergő már mindketten nagykorúak, előbbi 20, utóbbi 18 esztendős. Az édesapjuk esetükben azt a nevelési elvet követi, amelyet ő hoz otthonról. Nem szavakkal terelgeti őket a helyes út felé, tettekkel mutat példát.

- Remélem, látják, hogy mindegy, merre viszi őket a sorsuk, a feladat mindig ugyanaz: tisztességesen, felkészülten, alázatosan és becsületesen kell élni. 

Azt mondja, tanításának már látja a gyümölcsét, hiszen mindkét fia keményen megdolgozik azért, hogy sikeresek legyenek. Míg Bálint az egyetem mellett vállalt munkát, addig Gergő úgy döntött, hogy szakmát tanul.

Ákos mind a 4 gyermekével

A Kossuth-díjas énekes, zenész, dalszerző Ákos nemcsak a zenei karrierjére lehet büszke, hanem a családjára is. Őry Krisztinával több mint harminc éve élnek boldog kapcsolatban, de csak harmadik gyermekük érkezése után, 2005-ben házasodtak össze. Képes összeállításunkban megnézheted az énekes fotóit, amelyeken mind a négy gyermeke látható.

Cover-fotó: MTI/Kollányi Péter

Ezt is szeretjük