Ákos lányai ilyen szépek lettek: ritka fotó mind a 4 gyerekével a nyaralásról

Ákos a nyaralásról posztolt egy olyan képet, amin mind a hat családtag látható: ő, a felesége és a gyerekeik.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Kossuth-díjas énekes, zenész, dalszerző Ákos nemcsak a zenei karrierjére lehet büszke, hanem a családjára is. Őry Krisztinával több mint harminc éve élnek boldog kapcsolatban, de csak harmadik gyermekük érkezése után, 2005-ben házasodtak össze. 

Titokban keltek egybe Solymáron, az ötödik házassági évfordulójukon egy újabb csemete érkezésének is örülhettek.  

Ákos mind a négy gyermekével

Fiuk, Márton 1998-ban született, majd érkezett a három lány: Anna 2002-ben, Kata 2005-ben, Júlia 2010-ben. A két idősebbik már nagykorú, egyetemre járnak, a középső lány tinédzser, a kicsi pedig kamasz. Kata éppen a tinik lázadó korszakában van, megkérdőjelezi az otthoni mintákat. 

- Az ember azzal próbál nevelni, ahogyan él. Na most ez egy darabig stimmel, de, mondjuk, van nekem egy 16 éves gyerekem is, és látom, hogy ő most abban a korszakban van már egy ideje, amikor az otthonról kapott értékrend megkérdőjelezése zajlik. Szerencsére azért nem homlokegyenest. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- A kamaszkorral jár, hogy időnként hoznak haza hülyeségeket a gyerekek, és akkor azt fölpakolják a vasárnapi ebédlőasztalra, mert tudják nagyon jól, hogy a konzi faternak ilyenkor mi a reakciója: kitámaszt, és lila fejjel elkezd prédikálni. Egyrészt röhögnek, hogy megint sikerült jól felidegesíteni az öreget, másrészt kagylózzák az érvrendszert, hogy ha legközelebb beszélgetnek erről a kortársaikkal, akkor kikölcsönözhetnek ebből az érvtárból egyet s mást, amit ők hasznosnak ítélnek - idézte az 53 éves sztár szavait az Index 2021 áprilisában a Pesti TV Politikai hobbista című műsorából.

Az biztos, hogy Ákos és a gyerekei között szoros a családi kötelék, nemrég nyaralni volt az egész család, és meg is örökítették azt a ritka pillanatot, amikor mind a hatan jelen vannak.

"Idén is elég mozgalmasra sikerült: a nyaralás során születtek új dalok, elnyerte végső formáját a novelláskötet anyaga, és hamarosan a kisjátékfilm forgatása is elkezdődhet! Izgalmas őszünk lesz!" - írta a vakációs képhez 

Képes összeállításunkban megnézheted az énekes fotóit, amelyeken mind a négy gyermeke látható. 

Ezt is szeretjük