Ő Kökény Attila ritkán látott lánya: a 22 éves Aranka gyönyörű nő
Kökény Attila lánya csodaszép, fiatal édesanya.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kökény Attila évtizedek óta a zenének él, már a 2000-es években is énekléssel kereste a kenyerét, ekkor hajókon, illetve bárokban dolgozott. A nagyközönség a Megasztár ötödik szériájában ismerhette meg, ahol ugyan lecsúszott a dobogó legfelső fokáról, de így is ő lett a 2010-es év legjobb férfihangja.

A verseny meghozta számára az áttörést, a mai napig sikeres előadó. Ám a könnyűzenében elért érdemein kívül van még valami, amire nagyon büszke lehet: irigylésre méltóan gyönyörű családja van. Első házasságából született fia, Attila már 24 éves, második felesége, Aranka két gyermekkel ajándékozta meg, Aranka lányuk 22, Lali fiuk 15 esztendős.

Kökény Attila és lánya, Aranka

Az énekes egy szem lányából gyönyörű nő lett. Bár Arankát csak ritkán mutatja meg a követőinek, ha posztol róla, mindig számíthat a bóközönre. A fiatal nő júliusi születésnapján sem maradtak el a dicsérő szavak, amikor édesapja egy közös képpel köszöntötte fel az Instagram-oldalán.

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A 46 éves sztár a nagyszülőséget lánya révén élhette meg először. Aranka 2020 januárjának közepén hozta világra kisfiát, Medárdot, aki úgy nő, mint a gomba. A család szerint huncut mosolyán és csintalan természetén már most látszik, hogy a nagyapjára ütött. Hamarosan újból kis unokának örülhet a család, Aranka június 9-én az Instagramon jelentette be, hogy egy kislányt hord a szíve alatt.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő lett Kökény Attila egyetlen lányából, Arankából. 

Ezt is szeretjük