Kökény Attila kisebbik fia jóképű tinédzser lett: íme, a ritkán látott Lali
Kökény Attila kisebbik fia, Lali elballagott az általános iskolából.

kokeny-attila-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kökény Attila húsz esztendős volt, amikor 16 éves barátnője közölte vele, hogy babát vár. Az ifjabbik Attila 1996 novemberében született meg, és a szülők a világra jövetele előtt összeházasodtak. A frigy azonban nem tartott sokáig, egy évvel az esküvőjük után közös megegyezéssel úgy döntöttek, elválnak.

Az énekes négy hónappal a válás után megismerkedett Arankával, akivel azóta is boldog házasságban élnek, és két gyermekük született.

Kökény Attila fia, Lali

A 46 éves sztár lánya, Aranka 2020 januárjában egy fiú unokával ajándékozta meg a szüleit, második gyermeke, aki kislány lesz, még 2021-ben megszületik. Az énekes kisebbik fiát, Lalikát akkor ismerte meg a nagyközönség, amikor édesapja 2010-ben, a Megasztár ötödik évadában szerepelt: a Könnyű álmot hozzon a szél című dalt énekelte a fináléba jutásért, amikor a négyéves kisfiú beszaladt hozzá a színpadra.

A kicsi fiú mára jóképű tinédzser lett, 2021 augusztusában már 15. születésnapját ünnepelheti. "Drága kisfiam befejezte az általános iskolát, és belépett a felnőttkorba. Sok sikert neked szép fiam az élethez, Isten áldjon meg!" – írta Kökény Attila, aki az elmúlt években csak ritkán tett ki képet Laliról.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen magas, jóképű tini lett Kökény Attila kisebbik fia, Lali.

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük