Kökény Attila kisebbik fia jóképű tinédzser lett: íme, a ritkán látott Lali

Kökény Attila kisebbik fia, Lali elballagott az általános iskolából.

Kökény Attila fia, Lali
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Kökény Attila húsz esztendős volt, amikor 16 éves barátnője közölte vele, hogy babát vár. Az ifjabbik Attila 1996 novemberében született meg, és a szülők a világra jövetele előtt összeházasodtak. A frigy azonban nem tartott sokáig, egy évvel az esküvőjük után közös megegyezéssel úgy döntöttek, elválnak.

Az énekes négy hónappal a válás után megismerkedett Arankával, akivel azóta is boldog házasságban élnek, és két gyermekük született.

Kökény Attila fia, Lali

A 46 éves sztár lánya, Aranka 2020 januárjában egy fiú unokával ajándékozta meg a szüleit, második gyermeke, aki kislány lesz, még 2021-ben megszületik. Az énekes kisebbik fiát, Lalikát akkor ismerte meg a nagyközönség, amikor édesapja 2010-ben, a Megasztár ötödik évadában szerepelt: a Könnyű álmot hozzon a szél című dalt énekelte a fináléba jutásért, amikor a négyéves kisfiú beszaladt hozzá a színpadra.

A kicsi fiú mára jóképű tinédzser lett, 2021 augusztusában már 15. születésnapját ünnepelheti. "Drága kisfiam befejezte az általános iskolát, és belépett a felnőttkorba. Sok sikert neked szép fiam az élethez, Isten áldjon meg!" – írta Kökény Attila, aki az elmúlt években csak ritkán tett ki képet Laliról.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen magas, jóképű tini lett Kökény Attila kisebbik fia, Lali.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük