Balássy Betty és Varga Feri ritkán látott lánya 10 éves lett: Róza tiszta anyja
Balássy Betty és Varga Feri lánya bájos mosolyát az énekesnőtől örökölte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Feri a Megasztár harmadik évadában nem csak a 2006-os Év Férfi Hangja címet nyerte el, a műsor szerelmet is hozott neki. Ekkor ismerkedett meg Balássy Bettyvel, aki a vokálszekció vezetőjeként vett részt a produkcióban.

Miután bejelentették, hogy egymásba szerettek, rajtuk kívül nem sokan hittek a kapcsolatuk jövőjében. Ám az évek őket igazolták, 2007-ben házasodtak össze, immár 14 éve nevelik a legnagyobb boldogságban három közös gyermeküket.

Balássy Betty és Varga Feri lánya 10 éves lett

2011-ben jött a világra legidősebb gyermekük, Róza. Ezután még két kisfiúval bővült a család: Dániel Máté 2014-ben, Miksa 2018-ban született. Bár a sztárpár óvja magánéletét a nyilvánosságtól, Balássy Betty az Instagram-oldalán olykor-olykor bepillantást enged hétköznapjaikba.

A gyerekekről készült friss fotók alapján kijelenthetjük, az idő szélsebesen rohan, Róza lányuk 2021 júliusában már 10. születésnapját ünnepelhette. A kislány egyértelműen édesanyjára ütött, ugyanolyan bájos mosolya és szép vonásai vannak, mint az énekesnőnek. Van még valami, amit örökölt tőle: neki is gyönyörű énekhangja van. Ezt mi sem bizonyíthatná jobban, mint az, hogy iskolája énekversenyén első helyezést ért el.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen nagy már a Megasztár álompárjának lánya, a tízesztendős Róza.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük