Balássy Betty és Varga Feri ritkán látott lánya 10 éves lett: Róza tiszta anyja
Balássy Betty és Varga Feri lánya bájos mosolyát az énekesnőtől örökölte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Feri a Megasztár harmadik évadában nem csak a 2006-os Év Férfi Hangja címet nyerte el, a műsor szerelmet is hozott neki. Ekkor ismerkedett meg Balássy Bettyvel, aki a vokálszekció vezetőjeként vett részt a produkcióban.

Miután bejelentették, hogy egymásba szerettek, rajtuk kívül nem sokan hittek a kapcsolatuk jövőjében. Ám az évek őket igazolták, 2007-ben házasodtak össze, immár 14 éve nevelik a legnagyobb boldogságban három közös gyermeküket.

Balássy Betty és Varga Feri lánya 10 éves lett

2011-ben jött a világra legidősebb gyermekük, Róza. Ezután még két kisfiúval bővült a család: Dániel Máté 2014-ben, Miksa 2018-ban született. Bár a sztárpár óvja magánéletét a nyilvánosságtól, Balássy Betty az Instagram-oldalán olykor-olykor bepillantást enged hétköznapjaikba.

A gyerekekről készült friss fotók alapján kijelenthetjük, az idő szélsebesen rohan, Róza lányuk 2021 júliusában már 10. születésnapját ünnepelhette. A kislány egyértelműen édesanyjára ütött, ugyanolyan bájos mosolya és szép vonásai vannak, mint az énekesnőnek. Van még valami, amit örökölt tőle: neki is gyönyörű énekhangja van. Ezt mi sem bizonyíthatná jobban, mint az, hogy iskolája énekversenyén első helyezést ért el.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen nagy már a Megasztár álompárjának lánya, a tízesztendős Róza.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük