Nánási Mici 8 éves lett: jól megnőtt Ördög Nóra és Nánási Pál lánya

Ördög Nóra és Nánási Pál nagyobbik gyermeke, Mici már nyolcéves.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Azt, hogy milyen gyorsan telik az idő, a gyerekeken látjuk leginkább: gyorsan nőnek, a cuki babákból hamar totyogósok, aztán óvodás, majd iskolás gyerekek lesznek. 

Ördög Nóra és Nánási Pál nyolc évvel ezelőtt élhette át első gyermekük születésének csodáját. 

Nánási Mici nyolcéves lett

Küzdelmes út végén tarthatták karjukban babájukat a szülőszobában 2013. május 6-án. Három és fél év után már majdnem feladták a reményt, hogy gyermekük születhet, amikor a műsorvezető 31. születésnapján, 2012. szeptember 8-án, a müncheni reptér mosdójában pozitív lett a terhességi teszt. 

Ördög Nóra a lánya nyolcadik születésnapján forgatott, de este nem mulasztották el megünnepelni Micit. A szülők közösségi oldalaira posztolt fotók láttán a rajongók nem győztek csodálkozni, milyen magas nagylány lett Nánási Mici. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük